Jump to content

Featured Replies

Posted

Molila bih sve ljude dobre volje da pomognu jednom malom istraživanju, tako što će popuniti ovu anketu od 40 kratkih pitanja:

http://www.upitnik.net/ankete/a.php?id=ccd1b

U pitanju je test opšte kulture, pa vam možda može biti i zanimljivo da proverite kako stojite tu :) Anketa je potpuno anonimna, koristi se u istraživačke svrhe :) Hvala svima, pomoć je neprocenjiva  flowers::

A što nam ne ostaviš mogućnost da ne odgovorimo, ili da odgovorimo ne znam. Baš mi je besmisleno da odgovaram na pitanja o kojima nemam blage veze. A pretpostavljam da i tebi slučajni odgovori samo unose šum u podatke.

• Author

statistički gledano, mnogo je lakše izaći na kraj sa verovatnoćom slučajnog pogađanja nego sa time da ti svi ljudi odgovore "ne znam" na gomilu pitanja :)

• Author

ko hoće tačne odgovore nek mi pošalje PM sa mejl adresom na koju da ih pošaljem!

fala ljudi puno :)

statistički gledano, mnogo je lakše izaći na kraj sa verovatnoćom slučajnog pogađanja nego sa time da ti svi ljudi odgovore "ne znam" na gomilu pitanja :)

Ali onda to nije posteno prema nama,koji ispunjavamo tu anketu :)

Prilagodjavate je samo sebi,a za one koji treba daje popunjvaju bas vas briga...

Inace,odbijam da ucestvujem u anketama gde nisu ponudjeni svi odgovori (ukljucujuci i "ne znam").

Психологија не прихвата одговор "не знам", док филозофија није тако ограничена.

Овај тест су правили психолози.  8-)

• Author

btw. ovo je format testa za prijemni ispit na filozofski fakultet u beogradu - sve studijske grupe :) ako se neko priprema za prijemni može da mu bude od koristi :)

hvala svima koji su pomogli bez pametovanja, divni ste  flowers::

Što bi rekao Homer Simson: Woohooo!  :banana:

Pogodio sam ime slikara, i to na sreću. U inat statistici.  :P