Jump to content

Featured Replies

Posted

Evo neceg zanimljivog.....

Позивамо вас на Скуп путника око света!

Поводом 5. децембра Међународног дана волонтера организујемо традиционални "Скуп путника око света" ? субота 20:00 часова, 9. децембар 2006. галерија Озон, Андрићев венац 12, поред Председништва Србије, Музеја Иве Андрића и у близини биоскопа Tuckwood.

Битно је да знате да је ово дан посвећен вама, где можете разменити искуства, гледати слике и слушати музику са ваших путовања... Баш из тог разлога, молимо вас да са собоом понесете двадесетак фотографија које ће представљати ваш камп, и наравно, уколико имате, понесите и музику коју сте слушали на кампу! :)

Очекујемо вас у што већем броју ;)

Mislim da organizuju Mladi istrazivaci Srbije a u pitanju je skup volontera koji su preko njih ishli na volonterske kampove. Naravno uvek tu moze josh po neko da se ubaci...

:grin:

pa, mogli bi da banemo, nas nekolicina. samo ako ne zaboravim? :bang:

neče?, nera će te podsetiti i taman ono kao da se dru?imo, ali i da kasnimo pola sata.

Ja dolazim sem  ako se mi se ne dogodi neko chudo( da ubodem sedmicu na lotou-onda dolazim samo da vas pokupim i idemo negde daleko :spot:)

vidjamo se

A kako da vas sve tamo prepoznam...... :ll: ovako ?

ih... to je bar lako... mi smo ona najveca grupa ljudi koja najvishe galami i mnogo se smejemo a ona plavusha koja se najglasnije i najzaraznije smeje to sam ja...

Definitivno dolazim samo mi je problem SMESTAJ, nemam gde da prenocim posle a nije red da se odmah vracam kuci :)

ko je zainteresovan da mi ponudi smestaj za taj jedan dan tj tih nekoliko sati posle skupa neka mi javi na [email protected]

pozzzzz

hm, ja verovatno ne dolazim, idem malo u obilazak zemlje nam. ali mi sve morate ispricati! lepo provod zelim.  :banana:

Ja cu se danas samo pojaviti i to ako stignem,  mora se raditt neshto, ako uspem mozda se i zadrzim malo chisto, eto kao ja bio  sam tamo i tako da jelte mozemo malo da se zezamo . . . 

:LOLLL:

• Author

A kako da vas sve tamo prepoznam...... :ll: ovako ?

ih... to je bar lako... mi smo ona najveca grupa ljudi koja najvishe galami i mnogo se smejemo a ona plavusha koja se najglasnije i najzaraznije smeje to sam ja...

Ja sm bila i videla mnoge grupice ali ne prepoznah najglasniju plavushu.....sledeci put idem od grupice do grupice i? :ll: valjda cu vas naci...meni je bilo zanimljivo mada je publika bila u pojedinim trenucima suvise glasna tako da smo samo gledali divne slike a nista nismo culi....nekad su dovoljne i same slike.....

p.s posle je bila zurka ali taj deo sam morala na zalost da preskocim :bang:

• 4 weeks later...

Bilo nas je nekoliko sa ST/HC i svidelo mi se ne toliko zbog prezentacija koliko zbog socijalnog aspekta - upoznas poljskog volontera, malo provezbas francuski sa Parizankom, ugledas drugara iz srednje..? :spot:

p.s posle je bila zurka ali taj deo sam morala na zalost da preskocim :bang:

Zurke bas i nije bilo: vise, ono, sedeljka? :wink:

Naravno, kako sam se iznenadio kad sam te video :)

a taman sam mislio da sam jedini sa juga, kad ono ispalo da nisam :P

E nije bilo lose, ljudi su extra dobri i fini i zabavni, jedino sto nisam imao vremena da sedim do kraja vec sam morao da idem zbog smestaja :(

ps.ovim se ujedno zalim na BG ljude koji ne zele da ugoste juznjake  (: