Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li je neko išao autostopom iz Beograda do Budimpešte i kakva su iskustva? Zanimaju me i saveti kako najlakše i najbrže stići do tamo.

:stop::kamp:

Rampa na auto putu BG-Su-BP i odatle karton i teraj. Mozes da pokusas i varijantu u Bataji, kad izadjes iz 706. 1. stanica (pre nadvoznjaka), popnes se na autoput i pocnes. Mozda ima murije, ali njih bas zabole, ako su dobro raspolozeni zaustavice ti auto (kao meni).

Ukoliko vidis Mercedes SL madjarskih tabli, pocetno slovo E, crne boje, zaustavljaj ga kako znas i umes, to je Coba, lik koji radi u Telenoru i s vremena na vreme je u Srbiji.

Voznja do Budimpeste zagarantovana, 3.5 sati do BP...

Posto je co'ek stalno na relaciji, zna gde su skriveni :D

Da li je neko išao autostopom iz Beograda do Budimpešte i kakva su iskustva? Zanimaju me i saveti kako najlakše i najbrže stići do tamo.

Pricao mi drugar kad se vracao (mislim da su cak bili njih dvojca,ne on sam) iz Budimpeste sa Siget festivala,bez prebijene pare,za Novi Sad.

Situacija je kazem bila takva da nisu imali ni dinara (neko ih pokrao na festivalu),samo satore i torbe i sta ce,ajde na stop.Nisu polagali mnogo nade u to,al kad nemas drugog izbora.I prica mi DA NE VERUJES,ali su prilicno brzo i prilicno lako stigli do NS-a!Promenuli su mozda 2,3 prevoza od Budimpeste do nase granice i onda isto tako dalje i u proseku nisu stopirali duze od 10-15 minuta.

Dal su imali eto srece il sta vec,al su prosli bolje neg' sto su se nadali :pivoooo:

slazem se sa CCra, najbolja opcija meni je uvek bila Bataja.. zadnji put sam ustopirao decka iz Telenora, ali se ovaj zvao Nemanja :)

Pre nekog vremena dvoje mladih je stopiralo na najboljem mestu, na izlasku iz Peste kod autopijace. Kada su, posle 10 minuta, zaustavili auto, pitase do Segedina ali auto je isao do Novog sada i njihovoj sreci nije bilo kraja jer su isli u Beograd. Nakon tri i po sata su dobili pice u motelu Bojana u Novom sadu i produzise stop do beograda.

E, sad. Da li su na dobrom mestu stopirali, a jesu, ili su imali srece da ja naidjem ali brzo stigose do Novog Sada.

Sada svake godine dolaze na Exit, za koji do tada nisu ni znali.