Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li je nekom mozda zainteresovan za Rim, mozda i nesto malo vise od Italije.

Wizz air vozi povoljno! Druga polovina jula...

ja sam za...moze na nekih 3-4 dana plafon ako odgovara...nasao sam i ja te povoljne karte pa zasro da ne...vikend u Rimu...

imas okvirno budzet?

Ja idem sa ortakinjom 9.Jula i bicemo sedam dana tamo pa ako u to vreme putujes mozemo da se vidimo u Rimu, popijemo ceps. ;)

Odlicno i meni odgovara 15-25 jul, hajde da skupimo ekipu, da vidimo koliko nas ima pa da pocnemo da trazimo smestaj i karte...:))

• Author

Ja sam se sa Wuchkom cuo jos pre nego sto sam postavio oglas. Slazem se sa njegovom idejom da zajedno nadjemo neki smestaj. Sto se tice termina, meni isto odgovara 15-25 Jul,  s tim da sam za Wizz air varijantu 16-26 Jul.

U jednom pravcu sam vec uzeo kartu.

znaci krece se 16 jula e sad za povratak kako kome bude odgovaralo...istrazicu malo pa se javlja...mada ja deset dana ne mogu jer sam u junu u Sveckoj pa bi bilo mnogo da opet uzmem deset dana odmora ali 4-5 dana mogu uvek da isfoliram

;)))

Ja sam uzeo povratnu za 32 evra. 2224 dinara je bilo bez doplate za placanje karticom, tako da sam bas ekstra prosao.  :dance:

• Author

Ja sam bukirao let za 16. juli, a za povratak jos nisam nista resio, let je malo skuplji, ali cu verovatno uzeti 26. juli kao povratni termin.

• 5 weeks later...

Takodje bukirao preko wizz-a za 16ti jul.

Koji hostel mi preporucujete? Pitam jer uglavnom svaki ima mane sudeci po komentarima ljudi na hostel bookers.