Jump to content

Featured Replies

Posted

Hej :)

Nova sam ovde, pa, reko' da se javim i najavim.

Daklem, volim da putujem i volim da cujem da drugi putuju i da cujem njihova iskustva. Sad, što u poslednjih godinu dana nisam nigde bila, drugi problem. Ali zato nikad ne prestajem da snevam i planiram, i nikad ne gubim zelju za istim (putovanjem).

Nada se da ćemo se družiti.  :wink:

Ju gona rili lov diz pipl end mitingz, aj did... end aj rekomend dis kajnd ov mejking d frendz...

• Author

Hvala, hvala...

Kakav upitnik? Pokusacju da ga nadjem, verovatno je tu negde.

• Author

hej :) jel' se mozda planira neko okupljanje u blizoj buducjnosti? bi da vas upoznam, ako cjemo vecj da se druzimo :)

• 1 month later...

Evo da se i ja javim posto sam vidio da postoji ova tema.Da ne otvaram novu bezveze.

Samo da pozdravim sve ljude ovog foruma i da pohvalim sajt i sam forum koji su fenomenalni.Vjerujem da mnoga iskustva ljudi koji su proputovali dosta zemalja mogu da mnogo pomognu onome koji se odluci za tako nesto.

Dosta za sad od mene.

Pozz  :pivoooo:

pozd svima

Ja sam Branko iz Banjaluke. putujem i lutam gdje god me cizme odnesu...

nadam se da ce biti lijepog i konstruktivnog druzenja  123:3some:

• 2 weeks later...

Evo jos jednog novog clana? clap

Neki ljudi sa ovog kluba me vec znaju a ostali ce nadam se da me upoznaju.

Da bude malo zanimljivije neka ti ljudi provale ko sam na osnovu sledecih reci: Moj burazer je takodje clan STa,a i HCa i CSa,on je jedan mali plavi debeljko,? :pij: koga su svi zagotivili koliko sam izvalio,i cesto smo bili zajedno na okupljanjima.A bio je i sa ekipom koja je bila u Istanbulu za Novu Godinu.

Mislim da ce ovo biti sasvim dovoljno i za svaki tacan odgovor dobijace se po 5 bambija. :dance:

Igra moze da pocne.

Inace veliki pozdrav za sve i nadam se da cemo se dobro slagati ubuduce! :3some:

Evo jos jednog novog clana ?clap

Da bude malo zanimljivije neka ti ljudi provale ko sam na osnovu sledecih reci: Moj burazer je takodje clan STa,a i HCa i CSa,on je jedan mali plavi debeljko, ?:pij: koga su svi zagotivili koliko sam izvalio,i cesto smo bili zajedno na okupljanjima.A bio je i sa ekipom koja je bila u Istanbulu za Novu Godinu.

Mislim da ce ovo biti sasvim dovoljno i za svaki tacan odgovor dobijace se po 5 bambija. :dance:

Dobrodosao! ? clap.gif' alt=':clap:'>

Mislim da si zaboravio da dodas i da te neki znaju po tome sto sluzis vojsku u jednoj "posebnoj" ustanovi ?kiklop

p. s. i stvarno ne kapiram odakle ti ideja da je neko zgotivio onog manijaka zvizhd:hihi:

e Chivitli  samo da te vidim! prvo cesh dobijesh  :maddd:

a onda i  :pivoooo::3some:

Dobrodoslica novajlijama ;) flavoure flave i rover-u..... :blob:

A sta je samnom,gde je meni dobrodoslica? :cryy:

Evo jos jednog novog clana ?clap

Da bude malo zanimljivije neka ti ljudi provale ko sam na osnovu sledecih reci: Moj burazer je takodje clan STa,a i HCa i CSa,on je jedan mali plavi debeljko, ?:pij: koga su svi zagotivili koliko sam izvalio,i cesto smo bili zajedno na okupljanjima.A bio je i sa ekipom koja je bila u Istanbulu za Novu Godinu.

Dobrodosao! ? clap.gif' alt=':clap:'>

Mislim da si zaboravio da dodas i da te neki znaju po tome sto sluzis vojsku u jednoj "posebnoj" ustanovi ?kiklop

Dobro de,to sad i nije toliko bitno.

Samo da te vidim! :maddd:

I hvala na dobrodoslici.

Da si ponudio neko pivo za tacan odgovor, pa ajde, al' ovako si me duboko razocarao... isti si ko brat :grin:

aj zivi bili obojica pijjj

p. s. i stvarno ne kapiram odakle ti ideja da je neko zgotivio onog manijaka zvizhd:hihi:

E pa ovako,

za pivo cemo lako,a da sam isti kao brat,ne daj boze.Ono majka vise ne radja!

A sa druge strane,nemoj tako za mog malog batu,ali za to imas jos jedno pivo.Ziveli :pivoooo:

Ne znam kako tebe nisam videla....naravno i tebi jedna velika DOBRODOSLICA  ...pokusacu da se iskupim ovako ako nije problem :pivoooo:

pozdrav

• 4 weeks later...

Eto, ja sam bas nov, nov, clan vase (cini mi se) savrsene ekipe, i za sad nemam uslova da putujem izvan prelelepe Srbije od svoje zarade....pa, brine me je smo li drustvo??? Pozz :)