Jump to content

Featured Replies

Posted

Dragi prijatelji, putnici i saputnici,

Klub putnika Srbije upravo je otvorio online Putnički dućan. Pričali smo pre nekog vremena o tome šta je idealan suvenir iz Srbije - možda se nekome od vas svidi ono što za sada ima u našem dućanu :) Za početak, tu je nekoliko stvari - majica, šolja, prišivaljka i knjiga, ali ideja je da dodajemo nove stvari u budućnosti :)

Pogledajte, javite kako vam se čini, i kupite ako vam se svidi flowers::

И ја би узо маијце и у још некој боји.  :banana:

Било би фино да се уз наруџбину добије за џ и налепница-две дас лепи којекуде. Ниш боље од пропаганде у клоњи, таман кад се намерачиш и концентришеш видиш "Клуб путника Србије" налепницу и све ти буде јасно. Зен! ;D

• 2 years later...

Izgleda da cu ubrzano pazariti majicu dok ne izbrisete i sa njih ono Srbija... Jednostavno mi bas nista ne znaci samo Klub putnika, to mi dodje kao kad bi stavili Airlines, ali ne i , recimo Turkish

mogli bi sad da daju majice na snizenje jer ionako KPS vise ne postoji...pa eto prilike da se rese starih zaliha

pa sta bi sad, ima li popusta ili nema? S obzirom da cete da menjate i logo i sve ostalo, ostatak majica je besmislen

pa sta bi sad, ima li popusta ili nema? S obzirom da cete da menjate i logo i sve ostalo, ostatak majica je besmislen

Могу да буду само скупљи, сад су то раритети/антиквитети  ;D

• 1 month later...

Danas uplaćeno za žensku crnu majicu, veličine L. Po protokolu poslao info na adresu iz uputstva, ali mi mejl vraćen. Pa reko da ne zeznem stvar.