Jump to content

Featured Replies

Posted

Pocetkom sledece godine me ocekuje put u Juznu Ameriku,konkretno Ekvador,Peru,Bolivija i Brazil u trajanju od 3 meseca.Razmisljam se o prevozu.Kolike su sanse da se ode brodom iz neke od obliznjih luka a da se na tom istom brodu u zamenu za prevoz radi?Putnicki ili teretni brod - sve jedno.Postoji li mogucnost eventualno na nekim privatnim brodovima ili jahtama ici do tamo takodje uz rad na istom?Molim sve koji imaju bilo kakva saznanja ili cak i iskustva da ih napisu.Hvala Vam unapred.

mislim da Spledeour of the Seas radi tu rutu...dakle leti rade sezoun na mediteranu, a u jesen se sele za brazil i opet se vracaju ovamo u prolece...

pogledaj sajt www.cruisett.com... tamo imas sve brodove....

• Author

Hvala ti puno druze na odgovoru,znaci mi svaki savet,ako sam dobro razumeo brod je u vodama Mediterana par meseci sa turistima a nakon toga povratak u neku od maticnih luka u Juznoj Americi.Dobro je.Da li ti je poznato da neki brod (moze i teretni) isplovljava iz neke od luka u blizini i da direktno ide dole,bez kruznih tura okolo kao u prethodnom primeru,da ne gubim par meseci koji mi znace?Hvala puno.

pa ti vidi kad se brod seli za brazil, inace stalno smo bili usidreni zajedno u kusadasiju, mislim da mozes da ih hvatas u Atini takodje...imas jos 15ak velikih kruzera koji se sele za Karibe ili sever latinske amerike u jesen...e sad pitanje je sta ces da radis...na brod se ne upada bas tako lako...ono  "dobar dan, ja dos'o"...lekarski, intervju, americka viza(svaki brod trazi americku pomorsku vizu) i sl...ako ces da ribas podove po teretnjacima onda pogledaj MSC-ev sajt...

imas tamo temu PREKOOKEANSKI BRODOVI pa gledaj...

• Author

Hvala ti jos jednom na svemu,cak mi je i ova druga opcija koju si naveo bliza,MSC bi znacilo sta?Da li se radi o domacem sajtu?Na forumu sam nov tako da mi fali malo iskustva,ne zameri mi.Puno te pozdravljam.

• Author

Cim si mi poslao odgovor od proslog puta ja sam nasao MSC-ev sajt tako da sada znam sta i kako,engleski nije problem - 9 godina sam ziveo u Londonu,u toku sledece nedelje imam jedan razgovor u vezi ovoga sto me zanima pa se nadam da cu dobiti pozitivan odgovor,sve moze da se nadje i uradi samo zavisi koliki su ti motivi i volja a da li ce da tece sve kako treba - to je vec pitanje srece,jos jednom ti se zahvaljujem na svemu i puno pozdrava sa moje strane.