Jump to content

Featured Replies

• Author

Pa kako da stignem do Kusadasija? :) Vozom? (bolje, posto bih uzela balkan flexipas)

Ili autobusom? I koliko bi bio autobus u oba pravca?

P.S. Procitala sam da voz krece u junu ove godine, jel to tacno, ili samo prica?

Pa kako da stignem do Kusadasija? :) Vozom? (bolje, posto bih uzela balkan flexipas)

Ili autobusom? I koliko bi bio autobus u oba pravca?

P.S. Procitala sam da voz krece u junu ove godine, jel to tacno, ili samo prica?

Gde si videla da voz kreće u junu? Imaš li link?

Teško da ćeš vozom do Kušadasija. Možeš eventualno trajekt Istanbul - Bandirma, pa voz Bandirma - Izmir, pa busom iz Izmira do KUšadasija. Osim ako ne proradi Pamukkale-Ekspresi.

Čini mi se da iz Istanbula može da ide vozom do Afjona, pa odatle sigurno može do Selčuka, a odatle je dolmuš do Kušadasija valjda 5 lira.

Ne znam sad za link, ali sam procitala :)

Nema direktno Istanbul -  Izmir?

Nema, samo kombinacija trajekt+voz ili sve voz sa presedanjem u Eskišehiru (ova druga varijanta je duplo sporija).

• Author

Izvinite sto sam dosadna, ali kontam da mi onda preostaje autobus? Koliko je povratna do Kusadasija cc? Videla sam cene tipa 30 evra u jednom pravcu, to je baaaas puno...

Izvinite sto sam dosadna, ali kontam da mi onda preostaje autobus?
Jesi procitala sta sam napisao? Imas voz od Istanbula do Afyona, tamo presedas na voz do Selcuka, a to mesto je jos blize Kusadasiju nego Izmir.
  • Author

Ne mogu toliko da se cimam, a procitala sam sta si napisao. Ne idem samo ja nego i drugi ljudi. Ne mogu da putujem 40h do Kusadasija.

• Author

Ma problem je u polascima, jer stizem u istanbul u 9am, a voz imam valjda u 7 popodne. mnogo vremena bez tusiranja, a ne mogu da se zaustavljam da prespavam.. hvala u svakom slucaju  ;)

Ma problem je u polascima, jer stizem u istanbul u 9am, a voz imam valjda u 7 popodne. mnogo vremena bez tusiranja, a ne mogu da se zaustavljam da prespavam.. hvala u svakom slucaju  ;)

Imaš dovoljno vremena da otkisneš u nekom hamamu u Istanbulu    ::arabia: