Jump to content

Featured Replies

• Author

Pa kako da stignem do Kusadasija? :) Vozom? (bolje, posto bih uzela balkan flexipas)

Ili autobusom? I koliko bi bio autobus u oba pravca?

P.S. Procitala sam da voz krece u junu ove godine, jel to tacno, ili samo prica?

On 5/29/2011 at 9:51 AM, fearofthemrak said:

Pa kako da stignem do Kusadasija? :) Vozom? (bolje, posto bih uzela balkan flexipas)

Ili autobusom? I koliko bi bio autobus u oba pravca?

P.S. Procitala sam da voz krece u junu ove godine, jel to tacno, ili samo prica?

Gde si videla da voz kreće u junu? Imaš li link?

Teško da ćeš vozom do Kušadasija. Možeš eventualno trajekt Istanbul - Bandirma, pa voz Bandirma - Izmir, pa busom iz Izmira do KUšadasija. Osim ako ne proradi Pamukkale-Ekspresi.

Čini mi se da iz Istanbula može da ide vozom do Afjona, pa odatle sigurno može do Selčuka, a odatle je dolmuš do Kušadasija valjda 5 lira.

On 5/29/2011 at 10:47 PM, fearofthemrak said:

Ne znam sad za link, ali sam procitala :)

Nema direktno Istanbul -  Izmir?

Nema, samo kombinacija trajekt+voz ili sve voz sa presedanjem u Eskišehiru (ova druga varijanta je duplo sporija).

• Author

Izvinite sto sam dosadna, ali kontam da mi onda preostaje autobus? Koliko je povratna do Kusadasija cc? Videla sam cene tipa 30 evra u jednom pravcu, to je baaaas puno...

On 5/30/2011 at 11:57 AM, fearofthemrak said:
Izvinite sto sam dosadna, ali kontam da mi onda preostaje autobus?
Jesi procitala sta sam napisao? Imas voz od Istanbula do Afyona, tamo presedas na voz do Selcuka, a to mesto je jos blize Kusadasiju nego Izmir.
  • Author

Ne mogu toliko da se cimam, a procitala sam sta si napisao. Ne idem samo ja nego i drugi ljudi. Ne mogu da putujem 40h do Kusadasija.

• Author

Ma problem je u polascima, jer stizem u istanbul u 9am, a voz imam valjda u 7 popodne. mnogo vremena bez tusiranja, a ne mogu da se zaustavljam da prespavam.. hvala u svakom slucaju  ;)

On 6/7/2011 at 4:46 PM, fearofthemrak said:

Ma problem je u polascima, jer stizem u istanbul u 9am, a voz imam valjda u 7 popodne. mnogo vremena bez tusiranja, a ne mogu da se zaustavljam da prespavam.. hvala u svakom slucaju  ;)

Imaš dovoljno vremena da otkisneš u nekom hamamu u Istanbulu    ::arabia: