Jump to content

Featured Replies

Posted

dakle,zanima me kako najjeftinije doci do Brazila ( septembar povratak sredinom novembra) .Ono sto sam ja za sad nasla je oko 760e zanima me ima li nesto pristupacnije od toga? i ako neko ima iskustva sa boravkom u Brazilu neka me kontaktira na mail..

Hvala !

Recimo da je to dosta dobra cena, ako je iz BGa. Ako nameravas da letis iz BGa, onda u obzir dolaze Lufthansa, Alitalia, KLM, Swiss i Air France, mozda sam nekog preskocio. Naravno, uvek imas mogucnost da kombinujes aviokompanije, a sto se cena tice, da cekas neke akcije. Recimo, ja sam nedavno putovao iz Brazila za Srbiju, tad je najjeftinije bilo ici Alitalijom, preko Rima. Ali, uvek se trudim da izbegnem presedanje u Italiji, jer su poznati po gubljenju prtljaga, pa uvek gledam da imam konekciju u Nemackoj. Od jeftinijih kombinacija bih ti predlozio da gledas recimo Iberiju iz Rima, a do Rima Wizzom iz BGa. Ili, da probas sa kombinacijama iz Budimpeste, zna nekad Flytap da ponudi promo cene. Takodje, baci oko na TAM airlines, oni su brazilska nacionalna kompanija, ponekad imaju dobre cene iz Milana ili Frankfurta. Iz Milana je pre oko godinu i po povratna do Sao Paula kostala 450 evra! Ali, nikad vise nisam video tako niske cene! Mozes pratiti i Condor, iz Frankfurta ili Budimpeste, npr. Oni znaju nekad da daju promocije, recimo, bivalo je za 200 evra jedan pravac, Frankfurt-Salvador. Air China je imala jeftine letove iz Madrida, recimo. Leti jos i Air Italy, iz Italije, naravno, ali samo za severoistok Brazila, Fortalezu i Maceio.

Najlakse ti je da sve to svakodnevno pretrazujes preko www.kayak.com, pa kad uleti neka promocija, odmah odes na sajt kompanije i pazaris.

Ja zivim u Brazilu, pa posto si ti ta kojoj treba informacija, red je da ti meni prva posaljes mejl ;)

A do kog grada želiš leteti? Brazil je prilično velika zemlja, i ima veliki broj međunarodnih aerodroma širom zemlje... a razdaljina između severa i juga je nekoliko hiljada kilometara.

Zamisli da te neko iz Latinske Amerike priupita kako najjeftinije da stigne do Evrope?  Šta bi rekla?

Ako nam daš više detalja, možda i uspemo da ti pomognemo.  Inače kompanija sa najvećim brojem letova iz Evrope ka Brazilu je (ako se ne varam) TAP Portugal.  Iz Lisabona se može stići za većinu većih gradova u Brazilu, a TAP leti iz Budimpešte i Zagreba - www.flytap.pt

Nedavno je Singapore Airlines uveo liniju iz Barselone za Sao Paulo, a kao što korisnik Dragance već reče, i veliki broj drugih avio-kompanija leti između Brazila i Evrope: Lufthansa, Swiss, Alitalia, Air France, Turkish Airlines, a sve ove kompanije lete i iz Beograda.

• Author

Idem do Sao Paula, ali mislim da je ipak najpristupacnije ovo sto sam ja nasala (760e preko swissa) posto sam gledala i ove avio prevoznike koje ste naveli :)