Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav drugari!!!

Ima li zainteresovanih za putovanje u Spaniju polovinom jula,neka kombinacija plaza,kupanje i obilazak Barselone?

Nikad nisam bila u Spaniji i vec dugo to smekam a bilo bi extra naci neke nove sveze ljude,upoznati se,bez obaveze da se svuda ide zajedno naravno...Proverila sam milion agencija i ponuda,cak i neke za ucenje jezika al sve to bez 700 e ne vredi ni pokusavati.Ja sam negde kontala do 500 e,plus minus, da me sve izadje,moze cak tu i avion da se ukombinuje.

Do avgusta,kada pocinje sezona odmora u EU sve avio karte su povoljnije...Moze eventualno jedan pravac bus drugi avio....

Otvorena sam za predloge,bespotrebno je da kazem da u obzir ne dolaze nepristojne ponude i smaranja? dakle,nisam ni spomenula.

Ja sam iz NS i obozavam druzenja,istrazivanja i putovanja,sve sto nosi pozitivnu energiju....

Nadam se i korisnim info od onih koji su vec bili na nekom letovanju tamo,preporuke bi jaaaako dobro dosle :)

Hvala svima koji se ukljuce ili ne ukljuce :) GRACIAS :)

Ja prošle godine bejah sa devojkom u 3 estrellas kampu, pa ti ga mogu preporučiti, nadomak Barselone, vozi gradski bus, ima bazen i lepu plažu, mada more baš nije vrhunac čistoće. Nezgodno je što je poslednji polazak busa iz grada uveče oko 11 ako se ne varam. Podeljen je na deo za žurkanje i mirni deo. Po meni odlična varijanta za letovanje, spajanje mora i kupanja sa obilaskom Barselone.

• Author

Hvala na odgovoru i lepim preporukama :)

Kako ste putovali do tamo i nazad i zanima me cena kampa,kako ste placali i uslovi u njemu..ako ne pitam previse :))) Jeste isli po preporuci ili avanturisticki,probate pa sta bude?

hvala i zelim vas saaaaaavrseno letooo :)))

Letesmo iz Budimpešte Wizzair-om, a nazad iz Santandera Ryanair do Weez-a pa onda Wizzair-om do Budimpešte.

Cenu kampa izguglaj, desetak evra po osobi ako nosiš šator, imaš i slike na sajtu. Išli smo po preporuci i proceni slika sa sajta :)

• Author

SPAVAC,THZ.... jako mi se svidja 10 e dnevno ;))) plus imas u izobilju meni sa insektima raznih vrsta,krtice su na dohvat ruke ako pozelis mesishte a zelena travica ko preferira zdravije i manje masno....kud ces bolje :))

pozzz

hej cao!nikada nisam bio u barsi ali predpostavljam da je fenomenalno...bio sam u benidormu u blizini valensije,bilo je ludo i nezaboravno...raj na zemlji!mogu misliti kako je u barsi :)

iskreno ja bih isao ali ne mogu jos sa sigurnoscu reci da li mi taj datum odgovara!jako bih voleo da vidim barsu!!!da li je tebi polovina fiksna za polazak ili imas prostora? :)

• Author

To za polovinu jula sam napisala okvirno,ok mi je  i do 30 jula skroz al fora je u skupim avio kartama u avgustu pa sam to htela da izbegnem....surfuj malo pa proveri neke povoljnije varijante u tom periodu,pa posalji link....

• Author

jos nije kasno,javite se da se extra druzimo i provedemo nezaboravno letooooo :))) devojke imaju prednost,ali samo blagu prednost :)

• 2 weeks later...

Ja sam proveo neke dve nedelje u Barseloni i par vikenda, ukupno 3 mes u Spaniji. Ne znam kakav ti je plan ali Barselona je jedna prica a obala-letovanje druga. Barselona je fenomenalna i verovatno ti treba jako puno da vidis sve sto treba pogotovu ako si ljubitelj arhitekture i hedonizma u globalu :) A plaza je od granice sa francuskom do verovatno one sa portugalijom, ja bio samo do Valensje. Generalno sednes na voz i gde izadjes tu je plaza i neko super mesto, nema greske. Za prevoz mislim da je najpovoljniji avion iz Sofije (bar meni jeste jer sam iz Nisa), ima valjda i iz Pristine sad, naravno pricam o low cost kopanijama. Ako imas neka pitanja izvoli. Pojma nemam koliko je smestaj (bio sam na razmeni).

• Author

cao,bas si ljubazan,ako se nesto setim pitacu te...Ja sam danas uplatila aranzman... loret,10 dana 369 e plus takse 78 e....avio 10 nocenja.....sta reci ,osim super:)))

cujemo se,zelim ti sjajno leto :)))

edit: na forumu je zabranjeno reklamiranje turistickih agencija

• 2 weeks later...

kako je Biksi vec uplatila aranzman, da li ima zainteresovanih za kraj septembra Ljoret de Mar 7 pp , 3 zvezdice ,avion, sa taksama  320 eur?

• 3 weeks later...

Ako ima neka putnica za Spaniju koja bi isla poc. avg. ,avion prevoz,da ne bi placala doplatu za 1/1 sobu ...a za varijantu je kupanja ,uzivanja i obilaska Barse moze da

aplicira za prijavu...ja vec bila u Ljoretu pre 5g...pa da ponovim sa Callelom  clap.gif' alt=':clap:'>

Pozz...moze da izadje samo na dobro daj Boze :)

• 1 year later...

ej jel ima neko ko je bio u volenterskim kampovima u spaniji, ja sma skoro cula za to i planiram da idem sad u junu, zanima me koji je najbolji nacin da se stigne do tamo i najjeftini ako neko zna?

mislim da ti je najjeftinija varijanta temišvar-madrid ili temišvar-barselona ali ako karte kupiš dva tri meseca unapred..

Andrijana, bio sam svuda po svetu po volonterskim kampovima, ali u Spaniji sam bio na volonterskom projektu poznatijem kao EVS od godinu dana.

Ako te interesuju volonterski kampovi u Spaniji, tipa 2,3,4 nedelje.. Ja bih ti preporucio da se prijavis preko Mladih Istrazivaca Srbije, jer vec desetak godina preko njih i ne bih menjao.

Ovo ti je sajt: http://www.mis.org.rs/vss/pages/sr/naslovna.php

I lepo izvrsis pretragu baze, koji termin, koji zemlja (u tvom slucaju Spanija), pa cak i koja tema. Odes do njih, oni se nalaze preko puta JAt-a, kod Novog Merkatora i sredis sve.

Kao sto je vec napisao, najbolje ti je Temisvar-Barcelona, ili Temisvar-Madrid preko Wizzair, a do tamo imas Gea tours. Ja sam tako isao dosta puta i sve je bilo kako treba.

Pozdrav

Sto se tice prevoza do Spanije, po meni je najbolje ici Easyjetom, letis do Milana pa na istom aerodromu nastavljas, takodje easyjetom do Spanije... Nemas nikakvog cimanja, kao sto je do Temisvara ili Bud... a cena ti ispadne ili ista ili nekih 10 tak evra skuplja...