Jump to content

Featured Replies

Posted

Zna li iko neku vrstu prevoza koja cetvrtkom ide iz bilo kog mesta u severnoj Italiji za Srbiju? Ili barem negde u komsiluk?

15. juna (sreda) sam u Milanu, i moram sutradan da se vratim, jer u petak ujutru moram biti u Beogradu. A ne postoji ni jedan prevoznik koji ide cetvrtkom za Srbiju. Pokusao sam i buseve, i avione, i kombi prevoznike, sve zivo.

Ima li ko kakvu informaciju koja mi moze biti od pomoci?

Hvala unapred.

Idi na www.skyscanner.net

Imaš više kombinacija, uglavnom Alitalia preko Rima, imaju letovi i ujutro i popodne. I to sa raznih aerodroma oko Milana, pa biraj šta ti odgovara. Cijene su iste za sve letove - 137 eura. Mada ima i kombinacija Ryanair i Wizz Air preko Eindhovena i košta 80 eura.

Možeš preko sajta http://www.trenitalia.com/ da kupiš za 29 EUR kartu Venezia - Tovarnik. U Tovarniku pređeš iz kušet vagona u običan za sedenja i doplatiš kartu Šid - Beograd. Tamo ti stoji cena 61 EUR, međutim izaberi to i kada uđeš izabereš tarifu SMART i C6 Couchettes i izaći će ti cena od 29 EUR. Kupi što pre da ti ne nestanu karte po toj ceni. I izabereš Self-service, tako kartu dižeš na automatu ili blagajni na bilo kojoj železničkoj stanici u Italiji. Milano - Venezia imaš regionalni voz za 15 EUR. Eurostar je duplo skuplji. Ti regionalni znaju da kasne dosta, pa za svaki slučaj uzmi bar 2 sata za vezu u Veneziji.

• Author

Od svega ponudjenog mi najvise odgovara ovaj voz, mada ni to nije bas najidealnije. 12 sati klackanja, a ko zna koliko ce da kasni... Varijanta koja mi se sada cini najrealnijom je wizzair od Milana do Temisvara 17. juna. Zna li neko kada iz Temisvara ima neki prevoz za BG? Znam da se o tome dosta pisalo na forumu, ali sam na poslu i nemam bas puno vremena da klikcem po netu. Ako moze neki link, bio bih veoma zahvalan.  zvizhd