Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima!

Ovog avgusta planiram sa drushtvom da odradim upravo navedenu turu beograd-budimpesta-berlin-minhen-budimpesta-beograd. E sad, trebaju mi vasi saveti sta bi bila najisplativija varijanta prevoza(verujem da je to voz za sve od ovih trasa). Ovako, sigurno je da je bg-budapest povratna 26e. E sad zanima me koje su dobre opcije za budimpeshtu-berlin-minhen-budimpeshtu?  :o Nadam se da cete mi pomoci :)

Budimpesta-Berlin od 29 evra u jednom pravcu u agenciji Putnik. Vozovi u Nemackoj nisu najsrecnija varijanta.

mislim da možeš da kupiš i  minhen-budimpešta 29 e u Putniku. Berlin-Minhen , e' tu ćeš dobro da se iskeširaš , mislim da će ti ta karta biti skuplja od ove tri (26+29+29) , računaj preko 130 evra i to unapred da kupiš.

Najjeftinija varijanta je da sednete u atomobil i podelite gorivo.

Ukupno, taj put vas nece kostati vise od 300e kolima  ;)

• Author

e hvala vam ljudi! spasili ste nam budzet  ;D uskoro cemo se baciti na bukiranje svega toga!

mislim da možeš da kupiš i  minhen-budimpešta 29 e u Putniku. Berlin-Minhen , e' tu ćeš dobro da se iskeširaš , mislim da će ti ta karta biti skuplja od ove tri (26+29+29) , računaj preko 130 evra i to unapred da kupiš.

Karta Berlin - Muenchen na vozu br CNL 1247, 21:14 - 07:04 = 29 eur.

Ova Schönes-Wochenende-Ticket je mnogo dobra stvar kad se ide u grupi, ali ima li neko jos jeftino resenje od Minhena do Berlina za male pare jer ja idem sam  :yok:

ova visoka cena od preko 100 evra se odnosi na njihove brze vozove oznake ICE !

• 3 weeks later...
  • Author

eh, ja samo da vam josh jednom zahvalim. karte su kupljene u putniku, sve ukupno je ispalo 113e  :D 

Od Berlina do Minhena mozete vikendom da koristite Schönes-Wochenende-Ticket.Vazi za 5 ljudi max. i kosta 39 eur.Ako vas je petoro za 7,8 eur stizete do Minhena.Evo linka    http://www.bahn.com/i/view/overseas/en/prices/germany/schoenes-wochenende-ticket.shtml  Znaci 26+29+7.8+29=91.8eur za pomenutu rutu.

pokusavam da nadjem ovu vikend kartu za petoro al nema sanse..pokusah minhen-berlin i obratno i stavljam subotu i nedelju, razne datume, 5 osoba, sve zivo i ne izbacuje mi ni jednom ovu za 39 evra? kako se to kupuje i postoji li uopste?

npr..bayern ticket mi je izbacivao ko lud, bez ikakavog problema.

@ focus

Mislim da ti ta karta važi samo za regionalne vozove. Zato je tako jeftina. Moraćeš nekoliko puta da presedaš i put će biti duži. Odredi da ti uzima u obzir samo regionalne i gradske vozove.

da, da, da..sve radi..pomislih da ce i onako da izbaci sve, jer nigde ne ubacih da mora da bude ICE..al dobro..hvala na pomoci! kad ide dvoje nije neka razlika..ICE ima za 49 za dvoje ako vam odgovara vreme da znate..neko je pitao jer putuje sam..tako da tu ima za 25 evra, samo treba ubosti vreme.