Jump to content

Featured Replies

Pazi čega su se dosetili... da naplaćuju ono što je na CS besplatno. :P

5. Do you have to pay to be matched?

If you are looking to host a traveler, hosting is completely free – in fact, if you and your traveler had a positive experience, you will receive a small tip. Moreover, hosts have a choice to also donate their tip to a local cause!

If you are traveling and looking for a like-minded local host, you will be asked to pay a tip to the host for their hospitality when you request the host. The payment will be held at Triptrotting until you rate your host. You will be asked to rate your host and if you give a satisfactory rating, your payment will be transferred to your host. The tip amount is minimal and meant to cover expenses, not for any specific services.

• 1 year later...

Ja sam koristio triptrotting kada sam putovao u Los Angeles i bilo je sasvim pristojno. Ne znam odakle informacija da naplacuju, ja nisam nista platio a nisu ni trazili.

Bio sam dosta skeptican prema tom njihovom matching mehanizmu ali ili radi ili sam imao srece pa je taj host bio skroz ok decko sa dosta zajednickih interesovanja.

• 1 month later...

Ne naplacuju i mnogo ljudi koje znam je napravilo tamo nove profile i pokusavaju da privuku i druge koji su na CS-u jer su to uglavnom stariji clanovi i ne bi da krecu u pricu od samog pocetka, nego da pokusaju da razmene sa ljudima koje znaju preko Cs-a i ovde reference...

izvinjavam se ako nisam bila dovoljno jasna, radi se o Bewelcome.org

• 5 months later...

Ja sam vec dugo na CSm i aktivan sam clan. Ne vidim ni jedan jedini nedostatak na sajtu CS da bih registrovao profil na nekom drugom sajtu. Prvi put sada cujem za triptrotting.com. Bas sam hteo da vidim o cemu se radi, ali u startu odbijaju nove clanove jer je obavezna registracija da bi bilo sta video. Nisam se registrovao.