Jump to content

Featured Replies

• Author

danas i sutra, 20%, za clanove wizz club-a!!

pogledajte malo moze da se nadje ponesto! :)

Pitanjce u vezi Exclusiva, verovatno cu dobiti odgovor ovde brze nego da saljem mejl wizz-u  klanj::

ako uspes da posaljes email wizzu i ako ti odgovore svaka ti cast :) onda javi i strahinji taj email :)

• 2 months later...

da javim uspeo sam i to jedva posto preko MAESTRO kartice ako bih hteo da platim,wizzair exclusive club) dolazim do stranice sa MASTERCARD securecodom (to sam provalio u 23:35min) :D  dok sam hitno nasao VISU, morao sam da budim nekog u Minhenu hehehe) preznojio sam se i onda brzo na rezervaciju.

sve u svemu nisam znao i da sa maestro mora taj secure code, kako su mi rekli u info centru, neki uredjaj se uzima iz banke pa se prave ti kodovi kod kuce - mozda jos neko ne zna kao ja.

Da,da ,glupost nevidjena... Platish 1000 dinara taj kod i on ti traje za nekoliko placanja  i onda sve ispocetka, idesh u banku po novi kod !

Nikad gluplja stvar,a realno bez tog koda ne mozesh nishta zivo da kupish niti uplatish preko interneta!

Ja imam Master Card i secure code koji je jedan isti evo godinu dana otkako imam tu karticu. Redovno kupujem preko neta. Nisam dinara dala za obnavljanje koda i sl.

TREBA MI HITNO POMOC!!!!!

Necete verovati ali Banca Intesa NE ZNA kako da odradi bank transfer, cak se šefica raspitivala kod drugih ekspozitura i NE ZNAJU.

Dakle gde ste vi ovo platili, a da ste izabrali bank transfer opciju???

Hitno posto mi istice rezervacija do veceras, a danas je subota!!!

hvala

Mislim da je danas već kasno, jer se platni promet (kako domaći, tako i međunarodni) ne obavlja neradnim danima, tako da Wizzair svakako ne bi mogao da vidi da si platio kartu...

Inače sa njihovog sajta (račun im je u Unicredit banci - http://www.unicreditbank.rs/?jez=&p=60):

Србија:

Евро (EUR)

Swift: BACXRSBG

Број рачуна за међународне дознаке: RS35170004000053432070

Детаљи рачуна: Wizz Air Hungary Kft

Serbian Dinar (RSD)

Swift: BACXRSBG

Број рачуна за домаће дознаке: RS35170004000053444098

Детаљи рачуна: Wizz Air Hungary Kft

http://wizzair.com/useful_information/bank_transfer_payment/?language=SR

cekaj jel to znaci da ce meni da istekne rezervacija, ili cu moci u ponedeljak da platim???!!!

evo sad idem opet u bancu intesu i ne izlazim dok mi ne zavrse to

zvao sam unicredit banku i rekli su da to moze samo s racuna na racun(samo sto ja imam banku koja to ne zna).

Koliko ja vidim na Wizz-ovom sajtu, ti si bio u obavezi da uplatiš kartu u roku od 24 sata, a ne da čekaš do poslednjeg trenutka:

Уплата мора бити извршена у року од 24 сата од резервације. У супротном ће она бити отказана.

što daje prostora da ona stigne Wizz-u u roku od 5 dana:

Ако целокупна уплата за резервацију не буде примљена у року од 5 дана од обављања резервације, она ће бити отказана.

Pokušaj kod Intese (ili bilo koje druge banke) u dinarima sa uplatnicom, i traži da ti uplate na dinarski račun (izbaci ono RS35), i obavezno moraju da navedu šifru (kod) rezervacije:

Приликом слања банковне дознаке, наведите 6 знакова шифре потврде резервације (и само тих 6 знакова) у првом пољу за коментаре. Ако постоје додатна поља за коментаре, наведите име и презиме првог путника у резервацији. Ако постоји само једно поље за коментаре, унесите САМО шифру потврде. Ако се подаци унети у поље за коментаре не подударају са подацима у резервацији, нећемо моћи да идентификујемо резервацију и она ће бити отказана.

Opet, Wizz uplatu neće videti minimum do Ponedeljka.

Slusajte ovu nebulozu: Evo me u banci cekam da nauce kako se to radi od neke expoziture koja je to jednom uradila pre nekoliko meseci, koja sada trazi u arhivi taj predmet!!!!

Rezervisao sam kartu juce u 23:45h

najverovatnije ce ovo sve proci kako treba, ali nervozu koju su uneli ufffff

evo obavio sam. Preneo sam pare na racun bance intese koja ce to proslediti u ponedeljak deviznom sektoru da se igraju malo. Inace 400din je provizija, samo ne znam kako su to izracunali kad ne znaju ni sta treba da se uradi. :)

zvao call centar,brzo samdobio operater :), i rekli su mi : ZNAMO DA BANKE U SRBIJI NE ZNAJU TO DA RADE i nece biti problema posto je vikend.

eto da prenesem iskustvo.

Zato je najbolje uzeti e-banking i sam od kuće završiti dinarsku/deviznu transakciju. Jako je jednostavno i što je najvažnije - ne zavisiš od drugih!

valjda moze preko ebankinga  tako sto ce se izbaciti ona slova na pocetku wizzair racuna, ali nisam bio siguran i nisam hteo da rizikujem

inace taj transfer se radi preko drugog formulara a ne preko obicne uplatnice, a na ebankingu postoji samo obicna uplatnica

Na mom ebankingu (kartica izdata od strane Erste banke) postoji mogućnost plaćanja preko deviznog naloga gdje se obavlja standardna procedura. U slučaju da im je potrebna dodatna dokumentacija, pošalje se mejlom ili faksom. S obzirom na to da obavljam devizne transakcije i na poslu znam da procedura ne može biti drugačija. Ovo što zoveš običnom uplatnicom, pretpostavljam da se radi o dinarskoj tj. domaćoj uplatnici.

da javim uspeo sam i to jedva posto preko MAESTRO kartice ako bih hteo da platim,wizzair exclusive club) dolazim do stranice sa MASTERCARD securecodom (to sam provalio u 23:35min) :D  dok sam hitno nasao VISU, morao sam da budim nekog u Minhenu hehehe) preznojio sam se i onda brzo na rezervaciju.

sve u svemu nisam znao i da sa maestro mora taj secure code, kako su mi rekli u info centru, neki uredjaj se uzima iz banke pa se prave ti kodovi kod kuce - mozda jos neko ne zna kao ja.

U pitanju je ovaj uređaj i kod Intese košta 1000 din, ima ovde uputstvo

cap_sajt.gif

da li to mislis na token? ja ga imam kod postanske stedionice. on generise niz brojeva na svaka dva minuta. Tako da kad  hocu da obavim vise uplata svaki put moram da ubacim sifru i taj niz cifara. Samo, meni to vaz za domaca placanja jer mi je vezan za dinarski racun, mada...imam i devizni kod postanske, samo nisam nikad probala bank transfer.

evo da javim da sam morao da otvorim racun u banci da bi izvrsili placanje posto nije moguce da rezervacija glasi na jedno ime a racun na drugo....zzzzzz

Pisala sam na drugoj temi ali posto je i wizz exclusive presao u on line placanje da i ovde ponovim.

NE PANICITE. rezervisala sam karte u petak u 16.41, platila juce (pon) u 14.00. Sacekala sam i danas oko pola 12 vise mi rezervacija nije na cekanju nego je potvrdjena. Uni kredit kod Pionira u 29.novembra....devojka sjajno obavila posao. Brzo, efikasno..... ako nekom treba fon....saljem na PP. Najbitnije, zna o cemu se radi.

Provizija na deviznu transakciju od 51,98eur - 0,78eur

Provizija na dinarsku transakciju od 2624din - 39,36din

na 4 karte usteda je 1760din manje provizije oko 120din i otvaranje racuna 235din...ukupno oko 1400din.

da kod bance intese otvaranje racuna je za dz, posto je to neki racun za stednju ako sam dobro razumeo. danas mi je stigla mi potvrda za rezervaciju

Mekonca interesuje me da li si kod Intese radio transfer u dinarima ili u evrima i kolika je bila provizija?Hvala