Jump to content

Featured Replies

U kojoj Intesi znaju to da odrade?

znaju i u Dzordza Vasingtona, preko puta Bajlonija...

Ja samo da obavestim novosadjane i one kojima je blizi Novi Sad od Beograda - na Bulevaru Oslobodjenja 30, u Unikredit banci, postoji cika Tihomir koji odlicno poznaje proceduru placanja Wizz karata ;)

Pisala sam na drugoj temi ali posto je i wizz exclusive presao u on line placanje da i ovde ponovim.

NE PANICITE. rezervisala sam karte u petak u 16.41, platila juce (pon) u 14.00. Sacekala sam i danas oko pola 12 vise mi rezervacija nije na cekanju nego je potvrdjena. Uni kredit kod Pionira u 29.novembra....devojka sjajno obavila posao. Brzo, efikasno..... ako nekom treba fon....saljem na PP. Najbitnije, zna o cemu se radi.

Provizija na deviznu transakciju od 51,98eur - 0,78eur

Provizija na dinarsku transakciju od 2624din - 39,36din

na 4 karte usteda je 1760din manje provizije oko 120din i otvaranje racuna 235din...ukupno oko 1400din.

Da li sam dobro shvatio da na ovo treba dodati i 300 din na zatvaranje računa u Unicredit banci? Jer ovih 235 din je ustvari cena mesečnog održavanja računa, pa ako nećete svakog meseca da vas zadužuju za taj iznos onda morate da zatvorite račun

Tacno. A posto svakog meseca kupim minimum 3-4 karte onda mi se vise isplati mesecno odrzavanje 235 nego da zatvorim za 300din. A ko samo jednokratno otvara racun ustedace sa provizijama za otvaranje i zatvaranje oko 1000din na 2 povratne karte

Kad sam ja placala karte odrzavanje za prvi mesec je bilo besplatno.Samo sam platila zatvaranje 300 dinara i proviziju 5,6 dinara.

Puno hvala wolfbgd-u na brzom i jasnom odgovoru ;)

Da li ti mooožda znaš (ili neko drugi) kako bi izgledala finansijska konstrukcija što se tiče Unicredit banke ako bih kupio Round Trip kartu, pa bi cena bila samo u dinarima? (jasno mi je da je to u startu skuplje nego kupovina odvojenih karata za odlazak u RSD i povratak u EUR)

Koliko vidim na sajtu imaju neki dinarski paket račun štednje koji je besplatan pa se pitam da li bih mogao njega da otvorim i obavim dinarsku transakciju.

Takođe, neko je pomenuo ovde da što se tiče dinarske transakcije možda funkcioniše i uplata u bilo kojoj banci preko obične opšte uplatnice. Da li je neko možda to testirao?

Kad sam ja placala karte odrzavanje za prvi mesec je bilo besplatno.Samo sam platila zatvaranje 300 dinara i proviziju 5,6 dinara.

Da nisi ti imala ovaj dinarski račun koji je inače besplatan ako si plaćala samo u dinarima?

Izvinite ako preterujem sa ovoliko pitanja jer su razlike par evra al ajde da isteramo na čistac kako se najviše isplati plaćati ;D

Otvorila sam dinarski racun za dz,odrzavanje za prvi mesec se ne placa.Posle nekoliko dana kad je wizzu legao novac zatvorila sam racun i to sam platila 300 dinara.

Za svaki sledeci mesec se odrzavanje placa 235 dinara,cini mi se.To nije besplatan racun.

http://www.unicreditbank.rs/?jez=&p=9000

to je to. 235 sam uracunala jer nisam planirala da gasim racun i uzela sam maestro karticu (valjace pored vec postojecih Visa i Master koje imam).

Mislim da je ok paket a vazno da se sam otplacuje i cak zaradjuje placajuci njime wizz karte. Cim vise ne bude toliko povoljnije....300din cu sa zadovoljstvom da platim i zatvorim ga. Ovako, samo moze da koristi....  ::crazy:

Uzeo sam bio sa bank transferom kartu i uplatio preko banke intese koja mi je to naplatila 400din ALI...

sad su me zvali iz banke intese da dojem i uplatim 1535 dinara na racun, posto je to provizija banke gde wizzair ima racun.

sad meni nije jasno, ako sam ja dobio racun Wizzaira otvoren unicreditbanci(mislim da je ta) i platio transfer izmedju intese do unicredit banke, kakve ja imam veze vise sa transferom tih para NADALJE.

znam da logika ne moze da se primenjuje u stvarnom svetu ali posle toliko nerviranja zbog neznaja banaka da urade transfer novca sada jos i ovo!!!!!!!!!!!!

na kraju ispada da svi MORAMO da odemo i uzmemo one digitrone za pravljenje kodova za maesto/master kartice zato sto je to najisplativije

evo sad sam izracunao da mi je na BANK TRANSFER otislo 22.22%

Ja sam isto preko inteze u ponedeljak platio bank transfer (dinarski), isto su mi naplatili 400 din proviziju, sutradan je na wizzovom sajtu rezervacija potvrdjena a iz banke me (jos) nisu zvali ni za kakve dodatne troskove.

A platio sam preko Inteze jer inace imam tamo tekuci racun pa me mrzelo da se cimam do Unicredit-a iako je tamo nesto povoljnije cak i sa otvaranjem/provizijom/zatvaranjem racuna. Ako iz Inteze tako na kvarno pokusaju da mi naplate jos neku proviziju prebacicu se da primam platu na neku drugu banku

Jos jedno pitanje:

Da li mora da bude isto ime na koje se vodi racun i glavno/prvo ime na wizair rezervaciji?

Posto to nije bilo moguce kod banke intese pa sam morao da otvorim racun na svoje ime.

Ne mora mozes da platis i tudjome karticom! Njima je u interesu da pare legnu a ko placa to ih ne zanima!

Izvinjavam se! Jedino ako koristis prednosti Wizz Xclusive Club mora da bude prvi putnik clan kluba!

nema neke direktne veze sa wizz klubom, od 05.12.2011. stupa na snagu zakon gde u jednoj od stavki klijenti banaka vise nece placati gasenje racuna. Tako da mislim da ce i ovaj bank transfer biti jos povoljniji od placanja online karticama.

nema neke direktne veze sa wizz klubom, od 05.12.2011. stupa na snagu zakon gde u jednoj od stavki klijenti banaka vise nece placati gasenje racuna. Tako da mislim da ce i ovaj bank transfer biti jos povoljniji od placanja online karticama.

Nešto sam ubeđen da će banke naći načina da taj gubitak nadoknade ;). Ali, nadamo se...

ne znam, vreme ce pokazati. takodje konverzija novca iz jedne valute u drugu, npr. imamo na kartici eure a placamo racun u krunama ili forintama se vise nece obracunavati po losijem kursu za gradjane, klijente banke vec po srednjem kursu.

da ali treba neko da javi koja banka nece da te nazove posle nekoliko nedelja da ti kaze da treba jos para da im das. mislim da ce te juriti da im platis dodatne troskove iako si zatvorio racun kod njih.

Rajfajzen je vec promenila uslove za Vizu Virtuon, stiglo mi je pismo sa novim tarifama pre neki dan

Provizija na internacionalne transakcije je i dalje 1% (2% ako transakcija nije u EUR), gašenje kartice je bilo 300din a sada je besplatno, ali su neke druge naknade poskupele (npr podizanje keša na bankomatima i sl)

• 2 weeks later...

Uzeo sam bio sa bank transferom kartu i uplatio preko banke intese koja mi je to naplatila 400din ALI...

sad su me zvali iz banke intese da dojem i uplatim 1535 dinara na racun, posto je to provizija banke gde wizzair ima racun.

sad meni nije jasno, ako sam ja dobio racun Wizzaira otvoren unicreditbanci(mislim da je ta) i platio transfer izmedju intese do unicredit banke, kakve ja imam veze vise sa transferom tih para NADALJE.

znam da logika ne moze da se primenjuje u stvarnom svetu ali posle toliko nerviranja zbog neznaja banaka da urade transfer novca sada jos i ovo!!!!!!!!!!!!

na kraju ispada da svi MORAMO da odemo i uzmemo one digitrone za pravljenje kodova za maesto/master kartice zato sto je to najisplativije

evo sad sam izracunao da mi je na BANK TRANSFER otislo 22.22%

Samo da javim pošto je prošlo već 15 dana od moje transakcije da mi nisu sa Intezinog računa skinuli ništa više od onih prvobitnih 400 din

Sad vidim da mi  je Intesa ipak naplatila danas još 1532 dinara (22 dana posle transakcije) pored onih 400din koje su mi naplatili odmah.

Dakle pre tri nedelje sam placao dinarsku transakciju za wizzair kartu, pre placanja sam pitao sluzbenicu koliko ce da kosta, rekla je 0.1% ili 400din minimum. Ne placajte preko Inteze, ispadne najskuplje. Ja ću već sutra ići da se žalim jer sam eksplicitno unapred pitao koliko će koštati i rekli su 400din, nikakve eventualne dodatne troškove nisu pominjali. A svakako ću ugasiti tekući račun kod njih, lopovčine su najgore.

IcSDK.png

Ja mislio da odem sutra da otvorim :D JAvi šta si uradio, ondnosno, šta su ti rekli. Koji browser inače koristiš za pristup online aplikaciji?