Jump to content

Featured Replies

• 2 weeks later...

HITNO me zanima? da bi postao clan wizz club jel mogu da platim maestro karticom? jel uzimaju neki prozvoziju na tih 30e?

i danas kada su karte na popustu 20%, jel se taj popust odma "vidi" tj jel zaracunat ili se na onu donju cenu naknadno zaracunava jos 20%? hvala, pozdrav

Trebalo bi da prodje bilo koja kartica kojom se moze placati na netu, pa i maestro. I nema nikakve takse pride, to je cena.

A cene sa popustom su ti one ispod redovnih cena i nema nikakvog naknadnog popusta.

zavisi cije banke je maestro. recimo maestro od Postanske stedionice nije za placanje na internetu

i ne uclanih se ja sinoc u klub i lepo sam se zajebao...

danas karte poskupele, a juce bile i jeftinije i mogao sam da ostvarim popust, odma` bi mi se isplatilo tih 30 evra koliko je clanarina...

Jel imaju neko pravilo za ove akcije? Tipa bude samo jednom mesecno ili moze da bude i dvaput?

Kao što hekata reče nema ppravila jerponekad i u danu se cena menja,ujtro bude jedna a uveče druga.Prati i uveče kasno...

• 3 weeks later...

Ni meni nije dosao mail....

Uloguj se na nalog na sajtu Wizz-a i idi u exclusive club. Ponudjena cena ti je 20e ili 2350din. Bar je meni tako vec duze vreme.

10tak puta sam proverila u prethodnih mesec-dva i uvek kada se ulogujem ponudjena cena za produzenje clanstva je 19,99e.

10tak puta sam proverila u prethodnih mesec-dva i uvek kada se ulogujem ponudjena cena za produzenje clanstva je 19,99e.

Pa moguće da su ti nekad ponudili kao popust, pa da ti to i dalje traje. Meni je do pre neki dan uvek pisalo 29,99 a od kad mi je stigao mail 19,99 (pošto još nisam produžio). Mom drugu koji je isto član kluba, nije stigao mail i piše mu 29,99.

Ta cena od 19,99e stize onima koji su kopovali vise karata i koji su redovne musterije.

Nope. Ja nisam kupio nijednu kartu za proteklih godinu dana  :bang: i opet su mi spustili cenu  :banana:.

Novi momenti. Ko nije kupio exclusive moze samo uz kupovinu karata .... Btw, sajt je poprilicno izmenjen, cena je sada konacna (sa uracunatom provizijom za placanje) ali novina je i da mora da se klika po danu i da se traze letovi.

Ваше Wizz Xclusive Club чланство је истекло.

Како постати Wizz Xclusive Club члан?

Чланство у клубу није доступно као самостални производ. Чланство можете да додате приликом следеће резервације. Одаберите цену за клуб приликом избора лета!

Hm, ja sam pre par dana iskoristila onu njihovu ponudu da kupim Wizz exclusive za 20e, stigao mi je i invoice,  ali mi na ovom novom profilu pise kako mi je clanstvo isteklo! Da li se i drugima to desava?

Hm, ja sam budala čekao momenat kad budem kupovao karte da produžim članstvo, da bi mi duže trajalo, a sad od renoviranja sajta mi ta ponuda više ne važi. Inače, osim malo lepšeg izgleda, totalno su upropastili sajt, posebno jer nema opcije da vidiš cene za ceo mesec.  :x

Novi sajt Wizza je krsina zecsa.Vizuelno je skroz nedopadljiv,znaci ne mozes na keca da vidis one najbitnije informacije ,nego

moras besomucno da kopas i iscitavas...ako vas zanima to i to kliknite ovde  :comp: i onda opet fizikalisanje  :bang:

Jel ona dole cena na kraju u eur za placanje konacna?....nema vise nikakvih dodatnih taksi i provizija +  :o

Nikada i nije bilo dodatnih taksi, provizija i dr...

sve je isto samo sto je u gornjoj ceni uracunata i provizija za placanje karticom/bank transferom ili wizz karticama.

Prtljag, hrana, prioritetno ukrcavanje, sportska oprema, osiguranje..... se i do sada dodatno placalo.

Znaci, ako putujes sa rucnim prtljagom od 10kg i placas karticom, cena u kockici je konacna.

da je bljak site, slazem se.

• 2 months later...

Ja sam dvaput narucivao karte preko wizza ove godine, a nisam uzeo ovaj (e)xclusive club. Vidim da pise da vazi tokom jedne kalerndarske godine, znaci ako bih ga uzeo sada vazio bi mi samo do nove godine? I koliko sam razumeo kada budem uzeo prvi sledeci put karte (iduce godine) tek tada mogu da ga uzmem, ali moram da platim karticom?