Jump to content

Featured Replies

clanstvo u wizz excl. vazi godinu dana od uplate clanarine a ne odnosi se na od 01.01 do 31.12. Cim uplatis clanarinu , istog momenta mozes sa kupujes karte po povlascenin cenama, jedina restrikcija je da u tom slucaju ti, kao vlasnick exclus. wizz moras da budes medju putnicima i najvise mozes da kupis 5 karata za jedan let.

u pravu si, ranije je bilo 5. sad vidim da su promenili i da moze do 9 karata. izvinjavam se na dezinformaciji, nije bilo namerno

u pravu si, ranije je bilo 5. sad vidim da su promenili i da moze do 9 karata. izvinjavam se na dezinformaciji, nije bilo namerno

Od samog pocetka (april 2011) kada je nastao program Wizz Xclusive Club pa do danas nije se menjalo: maksimalan broj putnika po rezervaciji je 10 (vlasnik naloga Wizz Xclusive kao obavezan putnik + 9 saputnika).

U moru informacija sve se pomesa.

@hekata, verujem da se mislila na wizz bank account preko koga moze samo 5 karata.  :roll:

Sta se bre izvinjavas... 580 postova si nekom pomogla pa imas i ti pravo da lupis nesto u tih 5... mada, pretera ga kume sa tom cifrom od 5  lol:: lol:: lol:: lol:: lol::

:) evo necu da se vise izvinjavam, inace se shvatiti kao trolovanje topika :) bice da sam ostala bez doze lozovace, mada mi kolega obecao da ce mi dati "citava " 2 dcl domace, unapred se veselim :)))
  • 1 month later...

jel su menjali pravila? jel ja kao vlasnik kartice moram da budem u avionu sa ljudima kojima sam kupio kartu?

isplati se kupiti ljudima i sebi kartu (koju necu iskoristiti)...

clanstvo u wizz excl. vazi godinu dana od uplate clanarine a ne odnosi se na od 01.01 do 31.12. Cim uplatis clanarinu , istog momenta mozes sa kupujes karte po povlascenin cenama, jedina restrikcija je da u tom slucaju ti, kao vlasnick exclus. wizz moras da budes medju putnicima i najvise mozes da kupis 5 karata za jedan let.

E super Hvala, zbunio me malo ovaj post!

pozdrav

sada je valjda uvedeno i novo pravilo

НОВИ WIZZ DISCOUNT CLUB !

Поштовани путници,

Wizz Air је побољшао WIZZ Xclusive Club програм и представља га под новим именом: WIZZ Discount Club! Од сада ће чланови имати приступ гарантованом попусту од 10 € по лету у једном правцу* за годишњу накнаду од само 29,99 €.

Uskoro ce se pojaviti knjiga u 3 toma "Uputstvo za kupovinu karte i kako odleteti Wizz Air-om"

Pa prijavi se za mail notifikacije od wizza

Prijavljena sam ja vec dugo vremena na njihov Newsletter, i to sa dve mail adrese, ali vise mi ne stize info u vezi sa ovim popustima vec mesecima....ne znam iz kog razloga. Hvala u svakom slucaju.

Da li ima dobrovoljaca koji bi mi kupili kartu sa WIZZ KARTICOM ?

ili WIZZ DISCOUNT

Leti se 18 decembar

Sofija - Madrid

a posle idem do LIsabona :)

(bilo bi oko 60 evra ukupno)