Jump to content

Featured Replies

Deluje zanimljivo! Mislim da sam ovo video vec negde, ali, koliko se secam, treba nekih sto preduslova ispuniti da bi mogao to da radis.

Pa zanimljivo je, ali koja je verovatnoca da neko iz npr. Vijetnama, ili makar sa Sicilije, hoce da dodje bas u Aveiro, bas kad ja hocu da idem tamo. Meni deluje gotovo nemoguce uklopiti ovo.

• 3 years later...

Da li je neko ikada u praksi probao ovaj vid razmene, preko navedenog ili nekog drugog sajta?

Na primer ja odem za vikend u Berlin, a neko iz Berlina dodje za vikend u Novi Sad.

Da li postoje neki sajtovi koji su povoljniji za putovanja ovog tipa, da ne zahtevaju skupe clanarine?

Moji prijatelji su menjali stan u Montrealu za stan u Provansi i bili su veoma zadovoljni. Oni su isli, midlim, preko onog sajta za dizajnere, arhitekte i sl.

Leti se nadje i uklopi lakše, jer se generalno više putuje. Ja planiram da to uradim sa stanom u Italiji, za Argentinu ili Meksiko, preko GuesttoGuest ili ScambioCasa.

U principu sto zivis na turisticki posecenijoj i skupljoj lokaciji to ti je lakse menjati se za gde hoces. Stan u Parizu verujem da bi skoro svako pristao da uzme na razmenu. A ako si namerio da menjas vikendicu na Peshteru onda srecno sa time...