Jump to content

Featured Replies

Posted

Dragi drugari,

da li je neko isao za Kazahstan iz Rusije i kako je to najpovoljnije uciniti-posto jos nisam pocela da trazim opcije sve sto mi kazete bi bilo od velike pomoci; uglavnom, planiram u Rusiju krajem januara pa odatle za Kazahstan -sredinom februara. Ako je neko voljan da se pridruzi u ovoj avanturi-hajde!!!

uglavnom, idemo pa sta bude... :)

Hej hoj!

Nije mi jasno sta smatras pod najpovoljnije... a tamo jesam bio...

Elem, nesto mi se cini da se neces bas usreciti ako odes tamo u Februaru, posto bi trebalo da je jezivo hladno...

Imas li ideju zasto ides tamo i sta hoces da vidis?  Kazahstan je zemlja  jako neisplativa za razgledanje, velika i prazna, ali i to ima odredjenu vrednost...

:mrgreen:

Interesantno putovanje...

E a sta ti je sve potrebno ... mislim na vize... koliko je komplikovano dobiti vize (Rusija i Kazahstan)?

• 2 years later...

Ћао! Ако неко жели да дође у Казахстан , посебно у Алма Ату ту сам на располагању.  Живим овде у Алма Ати, ако нешто хоћете да сазнате можете да питате слободно

Idi u Azerbejdzan,Baku,zemlja je skroz interesantna,da ne poverujes!Vredi otici a koliko vidim jos niko nije pisao,ja cu ici iduce godine obavezno.BAKU,Azerbejdzan!!