Jump to content

Featured Replies

• 2 weeks later...

Pored ovih navedenih na sajtu, postoje još i kampovi u Bečićima, Jazu, Buljaricama, Čanju, Žanjicama. Ima i nekoliko privatnih i malih u Stolivu i u zalivu Veslo na Luštici...

E sad, mene zanimaju neka mesta van kampova koja su zgodna za kampovanje na primorju.

• 4 weeks later...

Ja još uvek nisam,ali u nedelju ću saznati :)

Negde sam pročitao da je u Herceg Novom moguće spavati na nekoj plaži, na ležaljkama za plažu, za pola evra koji se daju noćnom čuvaru :D

Ahahah nemoj zezati...To je super. Za HN znam. U Igalu sam videla ljude da kampuju, tu dolaze godinama a nista nije ogradjeno i sl. Al me zanima ovaj deo blize pruzi :). Sutomore i sl. Ma...Bilo gde samo da je za dz ;). Ajd onda cekam nedelju...

Verujem da je od Petrovca prema Ulcinju dosta jednostavnije naći dobro mesto za kampovanje. Od Baramožeš malo da zađeš prema Rumiji i da otvoriš kamp gde god želiš. Ovo je oprobana varijanta :)

Podrucje starog (nekadasnjeg) kampa u Baru, vredi proveriti da li jos uvek moze da se kampuje, ladovine na pretek a nalazi se 50 metara od obale. Susanj je u pitanju, a gde je ne znam tacno, bejah mali kad sam zadnji put tamo  :kamp:

• 3 years later...

Pozdrav drugari, da li mozda ima neko zainteresovan da idemo negde na kampovanje na primoriju, npr Sutomore ili neko drugo mesto, da napravimo neku ekipu i da odemo u periodu posle 14. avgusta?   :spot:  :spot:  :spot:

pozz. ja sam za varijantu kampovanja ali vec sledece nedelje bi krenuo ako ima zainteresovanih? emoji_u263a.png inace sam iz ns 

ko je zainteresovan neka mekontaktira  preko mail-a: [email protected] pa cemo se lepo dogovoriti. Ja bi kreno vec sledece nedelje, utorak,sreda.. ne bi kasnije. Snasli bi se sigurno,mnogo je lakse ako nas je vise.. emoji_u263a.png Ako se niko ne javi,idem sam.. emoji_u1f600.png u najgorem slucaju,ako ne nadjem na divljaka nista, uplaticu neki auto-kamp..ima za 2.5e mislim po noci..