Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav, svim putnicima, i onima koji cesto putuju u Grcku, da li mi mozete pomoci kako najlakse, najjeftinije otici do Skiathosa u Grckoj. Imam informaciju o ovoj putanji Beograd - Nis - Presevo- Skoplje- Katerina - Valos pa kasnije trajektom  http://www.sabra.rs/downloads/skiathos.pdf. Da li neko ima iskustava, sta je najbolje, da li ima autobusa od Skoplja do Valosa ?? hvala puno

Koloko se secam Skiatos ima samo 12 km asfaltnog puta uz more i nesto manje ka unutrasnjosti ostrva do prelepog manastira, renta-car je oko 25e/dan.

Moj ti je predlog da iz Beograda krenes jutarnjim vozom za Sofiju, tamo stizes oko 6 popodne. Iz Sofije imas bus za Atinu u 20:15, prevozik ti je Evrolains Balgariya, a povratna karta ti kosta 70 lv. sto je nekih 35 evra. Ovaj autobus vozi sredom i petkom, neznam da li ti to odgovara. Imas jos jednu liniju iz Sofije do Atine: Arda Tur, svakodnevno u 16:45 s' tim sto ti je povratna nesto skuplja- 90 lv. U ovom slucaju bi morao drugacije da dodjes do Sofije jer voz ne stize do polaska busa. Inace da ti olaksam da su ti u Sofiji autobuska i zeleznicka stanica jedna do druge. Moj ti je savet preko Sofije, jeftinije tesko da ces naci. :D

A sta ce u Atini, kad covek ide na Skiatos :? Jedino ako si mislio da izadje u Volosu, ako taj bus prolazi tuda.