Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav,

Gde je najbolje stopirati iz Kraljeva u smeru Novi Pazar/Podgorica  i kako doci do tog mesta? Na google earthu mi deluje predaleko ici peske do prvog zgodnog mesta?

Hvala,

Alek

Imaš dve varijante. Jedna je da pređeš most na Ibru i odmah posle njega da stopiraš. Tu se nalazi semafor i zgodno je za hvatanje stopa. Ovaj put ide preko Mataruške banje i tu hvataš sve koji idu iz pravca Kruševca ka Novom Pazaru.

Drugo mesto je na obilaznici oko Kraljeva iz pravca Beograda (nisam siguran tačno na kojem mestu je najpogodnije). Tu hvataš sve koji iz pravca Beograda idu prema Novom Pazaru.

Ne znam da li putuješ iz Kraljeva ili ti je to prolazna tačka ali imaš jeftin taksi u Kraljevu :)

Ovo za most je ok, to ti je put preko Mataruske banje. Ovaj drugi, magistralom, najbolje ti je da hvatas gradski bus Magnohrom - Sumarska skola, pitaj gde staje svako ce ti reci. Da ti ne objasnjavam sad neces shvatiti sigurno i samo ce te zbuniti. Hvatas bus i ides do zadnje stanice, karta ti je 30 kinti. Tu ti je odmah magistrala i samo sibas. A ako se ipak odlucis da odes peske, pitaj gde je Karadjordjeva ulica (ili Vrh grada) i samo ides tom ulicom do kraja, imas sigurno jedno 45-50 minuta od centra grada pesaka.

Ako ti bude trebalo jos nesto javi.

Srecno

• 3 weeks later...

Ej ljudi ja treba 17. jula da stopiram iz Kraljeva ka Podgorici... Mislila sam da idem preko Cacka i Uzica, Zlatibora, itd. jer obicno tuda stopiram kad idem iz BG, a i jedan ortak mi je rekao da ne idem preko Novog Pazara, kao to je bezveze put...

Sad citam ovu temu pa sam skroz u nedoumici preko kojih gradova da idem i gde da izadjem na stop...

Pomagajte! Ako neko ima iskustvo na ovoj relaciji, koja je najbolja varijanta?

Ej ljudi ja treba 17. jula da stopiram iz Kraljeva ka Podgorici... Mislila sam da idem preko Cacka i Uzica, Zlatibora, itd. jer obicno tuda stopiram kad idem iz BG, a i jedan ortak mi je rekao da ne idem preko Novog Pazara, kao to je bezveze put...

Sad citam ovu temu pa sam skroz u nedoumici preko kojih gradova da idem i gde da izadjem na stop...

Pomagajte! Ako neko ima iskustvo na ovoj relaciji, koja je najbolja varijanta?

Ортак нема појма :))

Много више возила иде ка Пазару него преко Златибора... Косово-Рашка-Пазар и сигурно ћеш бар негде да уватиш. Као што сам негде писао само да се дочепаш границе ЦГ у ПГ си за највише 4 сата иако немаш среће са стопирањем.

Много више возила иде ка Пазару него преко Златибора... Косово-Рашка-Пазар и сигурно ћеш бар негде да уватиш. Као што сам негде писао само да се дочепаш границе ЦГ у ПГ си за највише 4 сата иако немаш среће са стопирањем.

E pa super! Hvala! I na mapi je to kraci put pa je i meni to bilo logicnije ali eto...covek nema pojma!  :maddd:

A sto se srece tice ona me uglavnom sluzi! Valjda ce i sad tako da bude, pu, pu, da ne ureknem!

Samo pitanjce, kratko, ne moram da zalazim na Kosovo, zar ne?

E pa super! Hvala! I na mapi je to kraci put pa je i meni to bilo logicnije ali eto...covek nema pojma!  :maddd:

A sto se srece tice ona me uglavnom sluzi! Valjda ce i sad tako da bude, pu, pu, da ne ureknem!

Samo pitanjce, kratko, ne moram da zalazim na Kosovo, zar ne?

НЕ.

Написао сам Косово Рашка Пазар јер ту иду сви значи имаш доста комбинација и стижеш магистралом бар до Рашке брзо. Јер у РАшкој се дели пут за Пазар и за Косово.

НЕ.

Написао сам Косово Рашка Пазар јер ту иду сви значи имаш доста комбинација и стижеш магистралом бар до Рашке брзо. Јер у РАшкој се дели пут за Пазар и за Косово.

Me stupid! :)  :bang::) Hvala ti! klanj::