Jump to content

Featured Replies

Posted

Jel zna neko gde se može jeftino spavati u Puli? Može panzion, kamp, svejedno, samo da nije skupo (skupo je sve što košta više od 20 evra za dve osobe). Prošle godine smo spavali po plažama ali sada bi želeo nešto komotnije...

Kontam nigdje legalno i konforno za te pare, eventualno cs, a šta fali spavanju na divljaka+tuširanju na plaži?

• Author

Hvala Ela!

Kontam nigdje legalno i konforno za te pare, eventualno cs, a šta fali spavanju na divljaka+tuširanju na plaži?

Slovenci mi govore da to što me do sada nisu uhvatili ne znači da ni neće :(

Čekaj, ali navečer kad je vrijeme spavanja kontrole ne rade...

a ujtro spakiraš sve na leđa i odeš se bučkati na plažu...  :blob:

• Author

Jesi siguran da ne rade? Meni se čini logično da su kontrole baš kada ljudi idu spavati... ovde su mi govorili da se jedan čak sakrio u žbunje i da su ga probudili negde u 5 ujutru i hteli su ga kazniti. Dobro, razmislićemo još, ja sam nekako ubeđen da nas još nisu kaznili zato što nismo ni znali da je kažnjivo, pa kao "Bog čuva budale" :)

pa da bi te uopće kaznili prvo te trebaju locirati a da bi te locirali sigurno se neće šetati po mraku kao hijene  :shockkk:

ovdje se zna da prije svake sezone kreću medijski spinovi i širi se panika među ljude. A zna se da je ustrašene ljude lakše kontrolirati i manipulirati  :kamp:

Ja mislim da kaznjavaju jedino ako podignes sator, mislim da nije kaznjivo spavati negde u parku ili slicno. Mi smo isli na mali put od jedno 11 dana u Rijeku, na Istru, na Cres i svih 11 dana smo spavali napolju i tusirali se na playi. Sator smo dizali jedino na Cresu i to na veoma vidnom mestu u nekom maslinjaku preko zaliva u kome se nalazi grad Cres i to smo ga dizali na fazon kad padne mrak podignemo sator i spavamo, a kad je dan spustimo sator kako ga ne bi videli sa druge strane zaliva. Nismo imali problema, u ostalim gradovima ( Rijeka, Lovran, Porec i Pula ) smo spavali samo u vrecama bey podiyanja satora na playama i parkovima i nismo imali problema. U Puli smo spavali prvu noc u nekom zbunju u bliyini one gomile hotela na kraju grada, sad totalno sam zaboravio kako se to mesto zove, ali ide gradski bus do tamo, i onda od stanice pesaciet jedno 5 minuta i dodjete do neke rampe na ulazu u hotelsko naselje, tu smo popodne blejali na plazi gde smo se istusirali i zaboli se u neko zbunje sa strane. Drugo vece je bilo mnogo zanimljivije, ja sam video tamo kod autobuske stanice preko puta nesto sto je licilo na park, samo mnogo neuredan sa visokom travom i borovima i odlucili smo da spavamo tu. Zavukli se u onu travu spavali, ustali ujutru i krenuli na stop nazad za Srbiju. Tek posle godinu dana kad sam opet dosao u Pulu i u kancelariji za turisticke informacije uzeo mapu grada skontao sam da smo spavali na groblju. :D

Tek posle godinu dana kad sam opet dosao u Pulu i u kancelariji za turisticke informacije uzeo mapu grada skontao sam da smo spavali na groblju. :D

:LOLLL:

Tamo sigurno niste nikog uznemiravali lol::

zanimljivo je ovo s grobljem  ;D

A inaće je bolje da se odmaknete od naselja i velikih hotelskih kompleksa kad divljačite jerbo kontam da bi po zakonu vjerojatnosti uvjek neko imao da vas prijavi...makar ljudi to generalno ne rade, više neka službena lica, osoblje hotela i sl.

Ja se baš nebi usudio glavu gurati u visoku travu bez šatora, noću znaju gmizati kojekakva bića u toj travi :death:

A i nisam čuo da su ikada kazne slali u druge države, jedino te znaju cimati da im daš pasoš kojeg zadrže pa ti ga vrate kad platiš ali to se riješi otprilike isto kao i kontrola u busu - tako da im nedaš nikakve dokumente ;D

http://www.campingrovinjvrsar.com/hr/Kampovi/Vestar_Rovinj/Cjenik

Jest da je blizu Rovinja ali..uglavnom za 15 evrica (dve osobe), pogledaj na dnu ponudu..

http://www.arenacamps.com/hr/Kampovi/Stoja/Cjenik

Blizu Pule..slicno, za 15-ak eura..

Slovenci su bili u pravu..Hrvati su bas zeznuti po tom pitanju, kazne su im preogromne i ja se sa njima ne bih zajebavao, znam za par slucajeva i vjerujte mi da ako nemas platiti kaznu ides u tvorziju, pa ko voli..

Ostrva su ok. Tu su manje kontrole i opustenije je u nekoj divljini postaviti sator..

Inace, kampovi su im cista 5-ca(ako ne trazite zurke i partijanja)!!