Jump to content

Featured Replies

Posted

Za sve koji moraju do aerodroma sa autom, pomoć oko povoljne lokacije (dvoriste kuce, tržni centar, parking zgrade i sl.)  za  ostavljanja auta na određen vremenski  period.

Mogu se prijaviti i članovi koji bi besplatno ili za minimalnu naknadu, dozvolili da se auto ostavi u njihovom dvorištu ili poslovnom krugu.

Nama konkretno treba od 18.07 da ostavimo auto u Surčinu ili bližoj okolini, free ili uz minimalnu naknadu, na period od 18 dana.

Pozdrav

• Author

Pregledao sam, ali mi treba neko sigurnije mesto, jer auto ostavljam na relativno duze vreme.

Pozdrav

pa nebitno je na koliko ga ostavljas. Dan, nedelju, mesec.... Mojoj rodbini je stajao 14 dana kod italijanskog trznog centra dok su bili u Egiptu.

• 2 months later...

Evo jednog zanimljivog parkinga kod aerodroma, a procitajte i komentar sto je neko ostavio ;)

http://www.aviokarta.net/vesti/656-parking-preko-puta-carine/

inace kad se prodje i taj parking do mesta koji je na ovoj mapi oznacen kao jat tehnika ima jos dosta mesta gde se auto moze ostaviti, na odredjenim mestima cak je i ogradjeno ali ne znam kakav je status tog zemljista i da li pauk nosi odatle. Naravno ni bezbednost nije neka....ovo za 150din je skroz ok

komentar sa sajta

parking nije fizicki obezbedjen u periodu 22-06. ako u tom periodu parkirate i preuzmete auto ne placate nista jer nema nikog od osoblja ni u dolasku ni u odlasku

da li to znaci da se moze parkirati i teorijski za dz ako se slece kasno uvece? recimo ko polece rano ujutru i vrati se lufthansom kasno uvece u oba navrata izbegava radno vreme......

pa taj covek od kog ste saznali za neobezbedjen parking je napisao u komentaru da se naravno tada ne placa..al mene zanima sta biva ako parkirate auto rano ujutro, znaci tamo jos nikog nema, ali ga 'podizete' vec u njihovo radno vreme? ideje?

• 4 weeks later...

Čuo sam od jednog pilota da to ne funkcioniše više, odnosno da sada prijavljuju i nose te automobile

• 4 weeks later...

Kada procitam tekst i kada ispada da su X puta povoljniji od omrazenog mi "parking servisa"dodje mi da se ne parkiram kod Italijanskog trznog centra nego da dam ljudima 500-600din kada im je to vec prihod od koga skupljaju za plate...

Btw, juce sam bio na aerodromu i rade normalno (rampa, naplata....)

• 3 weeks later...

Ima li neko novu informaciju a u vezi parkiranja?

I da ne otvaram novu temu. Koje su cena, pre svega alkohola u freechopu?

Kod dolaska ne silazim odmah po prtljag nego produžim do frišopa. Reče mi žena da može i da to rade. Samo zamolim ove na kasi da mi prodaju ili im kažem da sam u dolasku.

Trazice ti boarding pass da bi mogao tu da kupujes.

E sad uz malo sarma ti mozda i progledaju kroz prste ili zamolis nekog od ljudi sa boarding passom da kupe za tebe...

• 1 year later...

Tema je stara ali problem višednevnog parkiranja na aerodromu od skoro ima rešenje. Nisam siguran koliko smem da pišem o ovome a da se ne smatra reklamom, ali u svakom slučaju uslužni parking nije teško pronaći,

Pozdrav svima