Jump to content

Featured Replies

• 4 weeks later...

Da li mogu s srpskom ličnom kartom da pređem bosansko-crnogorsku granicu? Jer iz Srbije mogu s ličnom ući u obe zemlje, jer planiram stopati iz Srbije u CG, pa iz CG ući u Bosnu... Pozz

Моји другови и ја имамо по седамнаест година , напунићемо 18 сви у септембру и октобру , пре тога смо се договорили да идемо возом на море , е сад ишли бисмо сами без пратње пунолетне особе , да ли бисмо уз сагласност са родитељима могли да пређемо границу сами или би морали уз пратњу пунолетне особе

4 minutes ago, Ннн said:

Моји другови и ја имамо по седамнаест година , напунићемо 18 сви у септембру и октобру , пре тога смо се договорили да идемо возом на море у Црну Гору, е сад ишли бисмо сами без пратње пунолетне особе , да ли бисмо уз сагласност са родитељима могли да пређемо границу сами или би морали уз пратњу пунолетне особе

• 2 weeks later...

Hitno!

Imam 17 godina, da li mogu preci granicu sa Crnom Gorom samo sa licnom kartom, bez papira odobrenja roditelja ?

Hvala unapred.

Edited by aledjek

• Duya pinned this topic

Treba ti saglasnost i lična karta..

On 29.6.2016. at 0:51 PM, Ннн said:

Моји другови и ја имамо по седамнаест година , напунићемо 18 сви у септембру и октобру , пре тога смо се договорили да идемо возом на море , е сад ишли бисмо сами без пратње пунолетне особе , да ли бисмо уз сагласност са родитељима могли да пређемо границу сами или би морали уз пратњу пунолетне особе

• 2 weeks later...

Pozdrav svima. Sin i ja planiramo za vikend da idemo na more u Crnu Goru. Trebao je i suprug da podje, ali mu je iskrslo nesto oko posla i nece moci. Da li je potrebna saglasnost supruga za sina, posto je maloletan(14 godina)?

• 2 weeks later...

Mislim da imaju pravilo sada da ako roditelj putuje sa detetom i dete ima pasos da ne treba saglasnost. Bar je moja drugarica pre par dana odletela za Hrv nista je nisu pitali niti je imala saglasnost.

• 1 year later...

Hitno

Imam 16 godina u oktobru punim 17 odlucio sam s drugovima da idem na more ove godine uz to imam pasos koji je istekao 2017.godine i nisam uspeo da ga produzim ali imam odobrenje oba roditelja, da li mogu preci granicu

Edited by majk1