Jump to content

Featured Replies

Posted

Ima li neko ideju da neko vrsi transport robe, u ovom slucaju 2 bicikla, do Crne Gore?

Pitala me drugarica da li znam nesto, pa ja da pitam ovde.

Samo nisam bio siguran gde da pitam pa rekoh ajd ovde

Spakujes ih u gepek i vozis! Ili u 2 gepeka ;)

Ili, ako mislis da ce biti neki problem sa carinom, krene vas troje autom, kad  dodjete do granice, izvadite bicikle iz gepeka, dvoje predju granicu biciklom, kao prevoznim sredstvom, treci odveze auto, a posle granice opet upakujete bicikle u gepek, sednete svi u auto i vozite dalje!

Dnevni vozovi iz Beograda za Bar imaju poseban vagon za kabast prtljag. Platiš kartu i za sebe i za bicikle, zavežeš ih, povremeno ih obiđeš i to je to. Jednostavno i legalno, a nije ni skupo.

Ili je bar tako bilo pre nekoliko godina.

A baš ne bih da verujem da će sad neko da ti naplati carinu za bajs.

Takođe, u praktično svakom autobusu u kome nije gužva možeš da strpaš bicikl (ili par komada) u prtljažnik. Po potrebi skinuti prednji točak, ili rotirati guvernalu, i naravno skinuti bisage. Ovu mogućnost naravno treba proveriti sa konkretnim kondukterom, ali oni u principu ne prave probleme kad nemaju potrebe. Prtljag ko prtljag.

E, sad, nisam nikad slao bicikle bez ljudi (ako joj je to ideja), ali verujem da ni to nije problem. Mislim, po čemu se bicikl razlikuje od torbe ?

• Author

Hvala u svakom slucaju,prenecu joj i te varijante

odes na autobusku i pitas sofera...das 20e na cugu i to je to...nemoj pokusavati za buseve koji idu kasno uvece obicno su puni...