Jump to content

Featured Replies

• 1 month later...

Auuu, kao što neko reče: "Znao sam da je Srbija prelepa, ali ovo..."

• 1 year later...
  • 4 weeks later...
  • 6 months later...
  • 3 weeks later...
  • 9 months later...

Evo mojih fotki, da se upisem kao nov clan na forumu.. 

(obrisan link ka komercijalnom sadržaju)

Edited by panonski

• 2 weeks later...

Cao svima,

u potrazi za vidikovcima u BG-u sam naleteo i na ovu temu. Prosle godine sam obisao par standardnih mesta, i napravio neke kul fotke. Imam nameru da nastavim da obilazim mesta sa kojih je lep pogled na grad i da to fotkam. U medjuvremenu sam napravio stranicu na facebook-u PogledNaBeograd - gde sam mislio da kacim sve te fotke (trenutno ih nema puno, jos ih sredjujem za objavljivanje :)

Ako neko ima neke fotke da podeli dobrodosao je :)

poz.

Edited by the_ogi

Eno lajkovah te. Dopada mi se ona cover fotka gde si ucrtao vidikovce. Ako si voljan da napišeš neki tekst o tome, da objavimo na sajtu, to bi bilo super, taman da ti malo više sveta dođe na stranicu :) Recimo neko uputstvo sa ucrtanim vidikovcima i objašnjenjem kako do njih doći, plus fotke. Šta misliš o tome?

Eno lajkovah te. Dopada mi se ona cover fotka gde si ucrtao vidikovce. Ako si voljan da napišeš neki tekst o tome, da objavimo na sajtu, to bi bilo super, taman da ti malo više sveta dođe na stranicu :) Recimo neko uputstvo sa ucrtanim vidikovcima i objašnjenjem kako do njih doći, plus fotke. Šta misliš o tome?

To bi bilo super! hvala na ponudi. Naravno napisacu i sa zadovoljstvom podeliti moja proslogodisnja iskustva :)