Jump to content

Featured Replies

• 4 weeks later...

Mislim da je ova jakna nevidjena glupost.

Nekazem da nije smesna i interesantna i vredi je videti ali zamisli sebe u avionu da sedis u ovakvoj jakni :)

Kada bih je ja koristio i neko mi pridje i kaze "Brate ti si kreten" stvarno nebih mogao da se naljutim  :)

Na slikama su prikazali brdo stvari koje nemas potrebe da nosis u jakni a i kao sto si vec rekao svaku jaknu mozes da pretvoris u ovako nesto a da nepricam sto mozes jednostavno da obuces lovacki ili fotografski prsluk koji lepo izgledaju i staje sve ovo i jos po nesto.

Ha, ha, dobra fora.

Imam ja jedno pitanje, nema veze bas sa temom ali ima veze sa prtljagom. Da li neko zna gde se mogu kupiti oni peskiri za putovanja? Izgledaju kao neka krpa, tanki su i jako brzo se suse.

Hm, dobro se sećam da sam ovaj post već iskomentarisao, i da mi je za oko zapala flašica kole, koja je od 0.5. Kako je uspeo da prođe sa tim? I sećam se da je još neko pisao da se možda samo slikao tako, a da nije zaista prošao kontrolu

Mislim da bi ga u ovoj jakni uhapsili cim bi se pojavio na aerodromu  :)

Pod sumljom da nije sposoban da putuje bez pratnje staratelja  :)

Jedino bi Mister Bin mogao da prodje i ukrca se u avion  :D

• Author

Hm, dobro se sećam da sam ovaj post već iskomentarisao, i da mi je za oko zapala flašica kole, koja je od 0.5. Kako je uspeo da prođe sa tim? I sećam se da je još neko pisao da se možda samo slikao tako, a da nije zaista prošao kontrolu

zato sto ima ovaj link i na temi rajaner.. tamo si komentarisao:)