Jump to content

Featured Replies

Posted

Interesuje me koje je procedura sto se tice bicikla pri prelasku preko granice tj. da li pri ulasku i izlasku iz jedne zemlje moram da prijavim bicikl(jer cime dokazujem da ne shvercujem bicikl)?

• Author

Nije nov, ali opet, kako ce oni znati da ne preprodajem vo no  :D Narocito ako mi je bajk spakovan i putujem autobusom..

Nece ti niko praviti probleme. Kao sto niko vise ne prijavljuje kamere i fotoaparate tako nije problem ni za biciklu. A i carinici su dosta iskusni ljudi kad je sverc u pitanju tako da znaju da namirisu kad nesto smrdi. Opusti se i pedalaj :).

Ne verujem da ces imati problema. Zavisi dosta i od toga na koga se naleti na granici...Vise puta su me smarali za kajak. Trazili razne potvrde (kao sto muzicari imaju za instrument - da im je to potrebno za rad). Uvek su popustali, ali uglavnom nakon duze price...Totalna nebuloza...zamisli da te istresu iz gaca sto nosis reket za stoni tenis...Nego kajak je velik, vidi se jer je na kolima, pa valjda dobiju ideju da je to nesto vrlo vazno i ultraspecificno  :o

• Author

Ne volim kad zavisim od volje carinika, pa zato i trazim neku varijantu da mi ne mogu nista.