Jump to content

Featured Replies

Posted

Putujem kod rodjaka u zapadnu srbiju, da se ne pretvori u dosadno okolokucno gluvarenje dajte savete sta vredi obici i posetiti a da se nalazi na liniji izmedju Sabca i Ljubovije.

Vec sam ucrtao neke tacke: Trsic, Gucevo, Banja Koviljaca, Soko Grad... Sta jos?

• Author

Ja sutra idem na put a niko nista da napise... :102:

Mora da je zesce dosadna ta zapadna Srbija

Pozdrav

Pa ne znam, ja sam skoro isao tuda i stvarno ne znam sta bih zanimljivo izdvojio... Mi smo spavali u Banji Koviljaci...imas tamo ceo apartman da iznajmis za nekih 800-900din... Onako, mesto je bas penzionersko ali nije lose provesti jedan dan tamo...mozes peske i na Drinu...pre 2 nedelje je prljava ali ljudi se kupaju, ima i plaza...

Ja ti predlazem da predjes u Zvornik makar na rucak...jeftino je... mislim da su u Zvorniku najortodoksniji Srbi na svetu:D  sve je na cirilici i svugde je naglaseno da je to srpski grad... imas stari zeleznicki most na Drini koji je sada pesacki i preko njega ljudi prelaze iz Bosne u Srbiju... eto, to je zanimljivo videti:D mozes i ti da predjes...

Kad si već upisao Tršić, dodaj i Tronošu i česmu 9 Jugovića između njih. Malo i slatko. Ispod Soko-grada je manastir sv. Nikole koga neizostavno treba obići. Ranije je moglo i da se spava, sad ne znam.

Uz put je HE Zvornik na koju možete da bacite pogled i Zvorničko jezero. Ako ćete prelaziti u Republiku Srpsku, kod Zvornika se nalazi tvrđava Stari Zvornik ili Stari Grad ili tako nešto. A i sam grad Zvornik deluje simpatično.

Pre neki dan je održana Drinska regata. Ona se održava u delu kod Bajine Bašte ali možda ima tako nešto i kod Ljubovije. Ne mislim na samu manifestaciju nego na neko krstarenje ili slično.