Jump to content

Neko za CG ili skolu ronjenja sredinom avgusta i ili pentranje po Lovcenu

Featured Replies

Posted

Ima li neko zainteresovan,cena za 5 dana sa sertifikatom A kategorije ronjenje do 18m i smestajem je oko 250e obuka je na primorju okolina Budve,ima vise varijanti,moze se organizujemo i drugacije za smestaj dok smo dole,kampovanje mada mozda mogu i nadjem 2 kreveta gratis sve zavisi da li je neko za nesto od toga. Van ronjenja razmisljao sam o uspunu na lovcen ako ima zainteresovanih,do dole bi mogli sa nekim kamionom znam dosta vozaca svracaju mi u lokal... sto se mene tice moze i  :stop: stopom dole pa da se zadrZimo negde. uostalom ako neko planira uopste u crnu goru u to vreme vicite da se organizujemo malo.  :LOLLL: :LOLLL: ako se iskupi nas 9 mozemo i mojom kombikom dole pa da se razidjemo il da se u putu nesto smisli... cak i brodic da se iznajmi  clap.gif' alt=':clap:'> ja vozim... ma moguc dogovor jedino garantujem dobar provod  pijjj:music:

• Author

e da dodam :D zaboravim danas,ukoliko neko za,imam 2 satora po 3 osobe,ranac wiska i camac gumeni i vrece :D prema tome ajde ajde ajde nemoj da se stidite