Jump to content

Featured Replies

Posted

:yok: ja opet..zaintresovan sam za Australiju...i cackao sam ovde skinuo neke fajlove...koliko sam razumeo da traze tamo i zavarivace..pa me zanima da li neko ima iskustva u vezi toga.....to bi bilo super kad bi mogao da ostvarim

::arabia: ::arabia: ::arabia:

Da bi mogao da radis u Australiji treba ti odgovarajuca viza. U tvom slucaju bi najverovatnije trebalo da te sponzorise lokalna firma i ponudi ti posao. Ako ne poznajes nikoga ovde ko bi ti to ucinio sanse su minimalne da preko interneta nadjes firmu koja bi garantovala za tebe i pozvala te.

• Author

znam da je tesko ovako...a i bas ne poznajemm nikog tamo.....ali radim na tome da uspem u svom cilju..hvala u svakom slucaju :mah: :mah:

• Author

kakva je tvoja prica noskich? verujem da imas iskustva sa zakonima i poslovima u Australiji...pa bi mi svaki savet znacio kako bih mogao da radim i zivim u Austarliji....posto mi je to jedna od neostvarenih zelja...zahvalan sam ti unapred pozdrav :mah:

Rekao sam vec, sanse su ti skoro pa nepostojece.

Postoji veliki broj viza, ali ako nemas porodicu ovde niti radno iskustvo i obrazovanje u oblastima koje se traze onda su ti jedine opcije ili zenidba ili da dodjes kao student pa onda pokusas da ostanes.

• Author

Rekao sam vec, sanse su ti skoro pa nepostojece.

Postoji veliki broj viza, ali ako nemas porodicu ovde niti radno iskustvo i obrazovanje u oblastima koje se traze onda su ti jedine opcije ili zenidba ili da dodjes kao student pa onda pokusas da ostanes.

onda su mi sanse nepostojece....valjda ce mi se ukazati prilika....obrazovanje sto imam je jedino kondujter u zel, saob. a so posto tamo nemoguca misija..xeexxex...sta je tu je