Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo spremam se da u maju mesecu putujem transibirskom zeleznicom do Mongolije-Ulan-Bator.A u povratku kraci odmor na Bajkalskom jezeru.Nasao sam puno informacija na internetu ali informacije koje bi dobiood ljudi koji su putovali tom trasom bi mi najvise koristile. Zato ko je gog putovao ako mu nije tesko neka napise nesto ili se javi unapred zahvalan Aleksa.

Da putopis je super ... a i ideja je super. Ali ja mislim da je najbolje taj san ostvariti 2008. pa kopnom stici na olimpijske igre u Kinu! :)

Evo na HC-u, ako znas za njega, se razvila poprilicno prica oko puta sledeceg leta za Kinu, a samim tim i juznije za Indokinu, pa cak i Indiju.

Pa ti sada vidi, ako ti odgovaraju, traze sto vise saputnika:

http://secure.hospitalityclub.org/hc/forum.php?action=DisplayMessage&StartMessageId=126805

Ja bih jos samo napomenuo da, onaj ko planira u skorije vreme da putuje za Kinu, treba

znati da se na Jang Ce Jang reci grade 3 velike brane.

A kada se jednom izgrade, nece postojati mogucnost putovati tom rekom, iako je mnogi smatraju kao jednom od vaznijih stvari za videti u Kini.

Pozdrav

Sumnjam da kinezi nece izgraditi prevodnice za brodove jer je, kao sto si i sam rekao, krstarenje rekom jedan od najvecih turistickih atrakcija....

no, sto se tice ideje na HC forumu....mirise mi na zavrsetak slican onom nasem stopiranju za Istanbul....no, nikad se ne zna.....

@9020 kupi kartu ranije jer se cesto desava da se rasprodaju nekoliko nedelja pre.....

Sumnjam da kinezi nece izgraditi prevodnice za brodove

Nisam ja mislio time, da se vise nece moci putovati(ploviti) rekom, vec da ce mnoge interesantne znamenitosti i atraktivni pejzazi biti pod vodom, tako da i kada turisticki brodovi budu tuda isli, nece ostati? mnogo stosta za videti

A kada se jednom izgrade, nece postojati mogucnost putovati tom rekom, iako je mnogi smatraju kao jednom od vaznijih stvari za videti u Kini.

Pozdrav

Iz ove recenice se dalo pomisliti da plovidba nece biti moguca. No, definitivno si u pravu. Doci ce do neminovnog potapanja....Kina toliko toga ima da ponudi da se ne brinem previse zbog toga.....

Da... 2008.g. je svakako bolja.... Jos kad bi se uspelo da se uhvati neko volontersko mesto na OI  :blob: ...

Da... 2008.g. je svakako bolja.... Jos kad bi se uspelo da se uhvati neko volontersko mesto na OI  :blob: ...

Ovo je super ideja, jesi li pokusavao da nadjes nesto?

Ma ja sam pokusao .. problem je sto im je stranica jako spora ... a znam da se kinzi masovno prijavljuju da budu volonteri ... a njih ko sto znate ima bas mnogo! No ... uvek vredi pokusati! :)