Jump to content

Featured Replies

Posted

Planiram put za Brisel u septembru termin u opticaju :

od 13 do 17 sep ili od 20 do 24 sep 

Let iz bg-a Wizzair-om cena povratne karte u oba termina u ovom trenutku je 3000 din za clanove wizzxclosive club-a (njihov clan sam)

Povratna autobuska karta od aerodroma do centra je 22 evra....

Cetri noci u centru brisela kod botanicke baste hostel Vincet Van Gogh    http://www.chab.be/ModsUK.html  ovde su navedene cene...sto se mene tice moze bilo koja soba....ne smetaju mi cimeri

;)

U planu je kupovina njihove kartice za prevoz i muzeje....od nekih 30 evra i to je to....

Konacna cifra koja je potrebna za putovanje zavisi i varira od uzete sobe u hostelu....

Ima li neko zainteresovan? Treba sto pre uzeti avionske karte dok su jos promo...iz pravca Brisela...

clap

• 2 weeks later...

Ево ја долазим 5. септембра увече, а одлазим 7. септембра ујутру. :-)

Meni bi odgovarao drugi termin, od  20-24 septembra, ali sve zavisi od obaveza (ali i priliva para) tako da ne mogu nista da obecam za sada. Inace, Brisel mi jeste u planu u nekom narednom periodu.

• Author

...koji termin bi ti odgovarao...da pogledam cene avio karata...mogu da pomerim odmor za nedlju dana...tj desetak....samo treba uzeti karte sto pre da ne poskupe....

E pa dosao bi u obzir drugi termin, od 20.septembra, ali kako nisam sasvim sigurna da cu moci da idem, ne mogu nista da obecam. Bolje da se javi neko ko je sasvim siguran da ce tada ici.