Jump to content

Featured Replies

Nacin na koji mozes da dobijes radnu dozvolu jeste da ti neka kompanija da poso i salje garanciju, to uopste nije laka procedura posto ta firma mora prvo da trazi radnika na biro pa ako ne bude nasla onda moze da sponzorise radnika iz druge zemlje. Jedino ako si naucnik ili visoko obrazovan onda ti nije tesko doci u kontakt sa nekom kanadskom firmom, sve zavisi koju stuku trazis.

• Author

Ako već imamo firmu koja je u prošlosti zapošljavala radnike koji nisu kanadski državljani ali za poslove za koje ne treba posebna struka, tipa neke pomoćne poslove i slično? Interesuje me da li je neko iz Srbije već pokušao da traži radnu vizu za Kanadu i kako je protekla ta procedura?

Ako već imamo firmu koja je u prošlosti zapošljavala radnike koji nisu kanadski državljani ali za poslove za koje ne treba posebna struka, tipa neke pomoćne poslove i slično? Interesuje me da li je neko iz Srbije već pokušao da traži radnu vizu za Kanadu i kako je protekla ta procedura?

Poslao sam ti poruku na pm.

• 1 year later...

Posto sam razveden, cerka koja ima kanadsko drzavljanstvo i pasos je pripala meni sudskim putem (bez svadje sa zenom), pa me interesuje posto ona ima 8 godina kakva je mogucnost da cerka i ja odemo za kanadu i na koji nacin??? dal ima neka agencija ili neko da me uputi sta treba da uradim i odakle da pocnem? ako neko zna neka nam pomogne bicu vrlo zahvalan.