Jump to content

Featured Replies

Posted

da li neko moze da mi objasni sledeci fenomen - 4 osobe koje se medjusobno ne poznaju poslale su na broj telefona moje majke 4 razlicite cestitke za badnji dan u stihu  shtrumpf

prvo, otkad se badnji dan cestita, drugo, od kad se to cini u stihovima? :) evo gradje za komparativne studije :)

cestitka prva:

Sveto drvo badnjeg jutra

sto nam danas kucu krasi,

nek donese svaku srecu

i od svakog zla vas spasi!

cestitka druga:

Nocas usni divan san,

s mirom slavi Badnji dan

nek ti radost kroz dom tece

s mirom slavi Badnje vece!

Nek ti srecom dom zablista

na rodjendan sina Hrista!

cestitka treca:

BADNJAK se lozi, vatra se plamti

zdravlje i sreca neka vas prati,

zivot neka vam bude kao najlepsi san,

od sveg srca vam zelim: SRECAN BADNJI DAN!

cestitka cetvrta:

Neka BADNJAK-SVETO DRVO udovolji mojoj zelji

da u sreci uvijek zive moji dragi prijatelji!

--

ko mi razjasni ovu misteriju car je :)

Pobednička u mom telefonu? :spot: :

Iz Haga mi ?e?elj reče

da čestitam Badnje veče

svima srpske krvi

među njima ti si prvi!

Braćo SRBI

srce nek vas vodi

Mir Bo?ji

HRISTOS SE RODI!

Vid ple?r su sve i?le na dilit. Mene interesuje sledeće.. Recimo, dobijem takvu poruku, pa i da hoću da je zadr?im, ostaće u telefonu, pa neka bude i mesec dana. Na kraju će biti izbrisana, pretpostavljam. A isto tako i pretpostavljam da je i sa drugim korisnicima mobilnih telefona. I ?ta onda... dođe Badnje veče, i odjednom kreću sve te poruke od mnogobrojnih ljudi.. Znači to kreće od jednog pesnika? serenade , a ostali forwarduju... a mene samo interesuje, ko li je taj prvi pesnik, barem u mom bli?em okru?enju, jer kada priupitam tog/tu od koga primih poruku, otkud ta čestitka, on/ona ka?e dobio/la od tog i tog.. a taj od tog i tog... a taj od tog i tog.. Pitam se, ma ne ?alje li mo?da Isus lično taj prvi spam (izuzimajući gore napisanu poruku)?! Ako nije on... mo?da neki  :evil: ... hm...

Pitam se, ma ne љalje li moћda Isus lično taj prvi spam (izuzimajući gore napisanu poruku)?! Ako nije on... moћda neki  :evil: ... hm...

vreme je za dogma2 - the spam crusade