Jump to content

Featured Replies

Posted

Idem kolima porodicno u Crnu goru, i ne znam gde da se uputimo. U sustini, treba mi neko mesto koje je jeftino sto se tice smestaja, i ima lepu, ili barem cistu plazu. Jao kako ne bih nikad isla u budjavu crnu goru, ali auto nije prebacen na tatu, i sad ne mozemo nigde osim tamo.. Sta biste vi preporucili? Imamo oko 600 evra za smestaj i troskove(bez goriva).. Znaci nista fensi, 4 kreveta i to je to, ne mora da ima neko ludilo od izlazaka, samo odmor i izlezavanje :)

Putujemo veceras i svaki savet je dobrodosao.. :) pozdrav

Pojma nemam on je isao preko firme :angel:

Kaze da je upoznao neke ljude koji su placali 45 evra/dan za "apartman" koji je ustvari bila samo jedna soba sa bracnim krevetom i dva mala kreveta za decu. Realna cena je mozda oko 35 evra. Isto tako na stanici imas te babe koje nude smestalj pa mozes sa njima da se cenjkas.

A u Crnoj Gori se svugde izliva kanalizacija u more tako da to nije nista novo, zato i ne idem tamo vec 10 godina. Mada pitao sam caleta i kaze da nije tako, da je sve cisto i sredjeno. Pohvalio je i vozove, kaze da idu 100 km/h (a sa srpske strane 10 km/h :bang: )

Ja sam isao pre 15ak godina u Susanj i mislim da to moze zadovoljiti tvoje potrebe. Plaza je velika, sljunkovita, iza je red cetinara, gde su i kafici i sva ostala cuda, a ima i setaliste pored mora do Bara. Nista spektakularno, ali, uz jeftin smestaj, moze covek da se odmori i iskupa.

Ако вам није касно даћу вам предлог. Ја бих отишао у Ластву Грбаљску. То вам је после плаже Јаз прво место, а плажа јаз је неколико километара после Будве кад се иде на север. Иако је Ластва 1,5-2 км од плаже јаз неће вам бити тешко стићи до ње колима, а кад већ имате превоз можете се возати по Боки и сваки дан ићи на другу плажу. Мој предлог вам је да одете и у место Бигова. То је мало место, са бетонском плажом у истоименом заливу. Вода је невероватно чиста и једна од најлепших на ЦГ приморју. До њега се стиже када од Ластве кренете ка северу 10 ак км па се ту скрене лево (мало пре одвајања за Котор и Тиват, па се одличним, новим путем вози још 10ак км до овог места.

И не бих рекао да је ЦГ буђава. Пре бих рекао да је једно од лепших мора ако знаш где идеш. ;) Сигурно је боља од Грчке преко агенције па још са 100000000 људи да лежиш на плажи. :potty:

Nemoj u Šušanj, krš plaža i puno ljudi.

Ja se slažem sa Miloicom. Piči u Lastvu, čuo sam da može da se nadje smeštaj za 5e po osobi. Kupaš se na najlepšoj plaži u CG - Jazu.

Drugi predlog od mene - Stoliv u zalivu. Dobra plaža, smeštaj nekih 7e. Ideš novim putem preko Nikšića do Risna pa preko Kotora u Stoliv. Prelepo je more u zalivu...