Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo svima, molim vas da mi neko posalje link gde treba da skinem taj elektronski formular za popunjavanje...nov sam na forumu pa ne mogu da se snadjem..Veliki pozdrav i hvala unapred, Dejan

Ni mi, stari na forumu, ne mozemo da se snadjemo sa tvojim pitanjem :? Naslov teme "Gde se nalazi" ne govori nista o sadrzaju teme, a u postu ti stoji da trazis formular?!?! Kakav, koji, sta, gde, ko, kome, cemu?!

• Author

Pa da...:)  formular za online prijavljivanje za vizu, ne mogu da provalim odakle i sa kog linka da ga skinem.Izvinjavam se sto mozda nisam bio jasan

Da, sad si jasniji :P

Je li ti treba formular za vizu ili formular za vizu?

:)

Pa da...:)  formular za online prijavljivanje za vizu, ne mogu da provalim odakle i sa kog linka da ga skinem.Izvinjavam se sto mozda nisam bio jasan

Obicno nismo ovako "zli", ali, stvarno je neverovatno da se covek ne nasmeje ovakvom biseru i da ne pocnemo da zbijamo sale, svi od reda  ;D

Dobro ti nama dosao na forum! Za pocetak, procitaj pravila foruma ovde, ima i dela o tome kako se otvaraju nove teme ;) Takodje, posluzi se i opcijom "search" za pretragu sadrzaja, na vrhu stranice, u sredini. Za sve nejasnoce, konsultuj se sa ljudima ovde, rado cemo ti pomoci. A i konacno, objasni nam sta je to sto si hteo da pitas ;D

Људи, како не капирате да је мислио на ову адесу:

www.formularizavize.com

• Author

..u pitanju je viza za Veliku Britaniju, prijava u elektronskom obliku se nalazi na nekom sajtu koju treba popuniti i poslati pa sa tim posle cekam dalje za dalju proceduru za dobijanje vize....nisam sujetan i kapiram da sam glupo postavio pitanje ..izvinjavam se zbog nejasnoce....

Ni ja nisam imao srca da je obrisem :) Ali, to ce svakako biti uradjeno uskoro, a pravo pitanje i odgovor ce biti prebaceni u temu o britanskim vizama. Uostalom, mozda je dobra ideja sacuvati sve ovo kao primer kako ne treba davati naslov temi i kako ne treba postavljati pitanja  :)

mozda je dobra ideja sacuvati sve ovo kao primer kako ne treba davati naslov temi i kako ne treba postavljati pitanja  :)

clap.gif' alt=':clap:'>