Jump to content

Featured Replies

Posted

Ima li neko informacije šta se planira u Wizz-u u novom redu letenja?

Koje bi destinacije vama bile interesantne?

Koliko sam ja čuo, Larnaka, Pariz-Bove, Milano-Bergamo i povećanje nekih frekvencija (ka Londonu) i ali bi bilo super neka destinacija u Španiji (idealno bi bilo Madrid) :)

Nove linije verovatno ne pre leta 2012., moguce i kasnije. A promene u frekvenciji postojecih su moguce i od oktobra.

Nadam se da gresim u proceni  :)

Kijev bi dobro dosao. Mislim da je teze low costerima dobiti dozvolu za RF!

Istanbul nema šanse, iako bi Sabiha Gokcen bila super konekcija za one koji bi dalje išli flydubaijem, ili airarabijom... Ali dogovor je takav između zemalja da čak ni Turkishu nisu dozvolili da poveća broj frekvencija na 9 nedeljno, a npr WizzAir BUD-SAW može da se kupi samo povratna karta...

Najbolja opcija bi bio pegasus za SAW.

Evo sto je neki llik na EX-YU aviation postavio load factor za wizz air iz BEG, ne znam koliko je tecno ali je zanimljivo:

1. Brussels CRL: 87%

2. Dortmund: 90%

3. Eindhoven: 89%

4. Gothenburg: 93%

5. Luton: 88%

6. Malmo: 95%

7. Memmingen: 86%

8. Stockholm Skavsta: 90%

9. Rome: 56%

Overall average lf was 86% or 150 passngers per flight.

Ja bih rekao da su ovo jako dobre brojke i da mozemo da se nadamo povecanju frekvencija i novim destinacijama, samo me cudi kako je Rim tako slab, a i za London sam ocekivao najveci lf..

a npr WizzAir BUD-SAW može da se kupi samo povratna karta...

Ta linija je ukinuta  :cryy:

Očigledno je bio veliki pritisak turskih vlasti, jer oni baš furaju svoje kompanije, a kad su ino-komp u pitanju, dosta su selektivni..

Rim je slab jer se stize jako kasno, tako da.....

Stvarno, vremena za Rim su totalno suluda... :o I odlazak, a dolazak tek!

• 3 weeks later...

Ima dosta dobrih konekcija iz Rima, ali šta čovek tamo da radi u 22.20 :cry22:

Nadam se da će da promene taj red letenja  :psuje:

• 4 months later...

Ima li nekoh informacija kada wizz ubacuje jos jedan avion u beogradsku bazu? Koliko novih destinacija mozemo da ocekujemo i koje bi to destinacije bile po vasem misljenju?

Mislim da ce ubaciti Milano, Pariz, Barselonu i jos koju gasterbajtersku liniju