Jump to content

Featured Replies

• 2 weeks later...

Nece se uvoditi skoro.

Tako izgleda, barem za sada, ali možda i promene mišljenje, naročito posle bankrota Spanera od pre par dana. 32.000 putnika je letelo iz Beograda za Barselonu prošle godine Spanerom, nadajmo se da će neko već uskočiti umesto njih.

Inače, ja lično sam očekivao da će Milan-Bergamo ubaciti odmah sa uspostavljanjem baze ovde, ali ostaje da čekamo. Odatle baš ima jako lepih konekcija ka različitim delovima Evrope.

Znam ali to i zavisi od raspoloživosti aviona, a generalno aviokompanije već imaju to projektovano za narednih godinu dana barem. (pogotovu lowcost jer se zna da tad avion mora ceo dan da leti) :D

• 1 month later...

na par blogova i foruma je pustena buba da wizz uskoro ubacuje drugi avion u beogradsku bazu. zna li neko nesto vise o tome? :blob:

da je tako vec bi odavno pocela prodaja karata. za malme i ostale destinacije 4, 5 meseci unapred su pustane karte u prodaju :?

Ove nedelje imaju open day za cabin crew, za Beogradsku bazu, tako da to mozda nesto znaci za otvaranje novih ruta.

na par blogova i foruma je pustena buba da wizz uskoro ubacuje drugi avion u beogradsku bazu. zna li neko nesto vise o tome? :blob:

Misliš na exyuaviation-u? :) Ma to je neko pustio buvu, čak pre mislim da iako ubace nove destinacije da će to biti od zimskog reda letenja, pre nego letnjeg.

Aham na exyuaviationu. Vidjam te i tamo i na beobuildu.. Stop folowing me :)

Pa verovatno ce i biti nesto od jeseni sa wizzom cim imaju taj konkurs za novo osoblje.  Ostaje samo da cekamo zuto lisce i vidimo sta ce biti :)

Aaa na Beobuildu samo hejtujem, pošto su mi do****ili... ;), a na exyu više volim anonimus podbadač da budem hahaha

sorry za off, mada ja realno ne verujem da će od tog aviona biti išta skoro, mada trebalo bi da vidimo kako im ide dinamika isporuke novih aviona.

Open day je za devojke koje su napustile firmu pa im fali par ljudi...a novi avion nije ni na pomolu..samo je Malme prosiren na 5 puta nedeljno...a zato Ajdhoven i Rim radi strana posada iz druge baze...al od aprila ce raditi Rim opet srpska posada, a Ajdhoven ce i dalje ostati da ga rade stranci...i umesto tog Ajdhovena su stavili 2 vise Malmea tako da sve opet ostaje na jednom avionu i na istom broju letova sa srpskom posadom.

moze li neko konacno da kaze koje su plate wizzovog cabin crew-a u Srbiji? aman, cuvaju tu informaciju (od drzavno-bezbednosnog znacaja) ko zmija noge.. pa za sve ozbiljne komanije od Emirata, do Qatara i Ethiada se zna u cent koliko primaju na kojoj poziciji..a ovi wizzovci kao da su logoraska vrsta..da ne pricam sto neki vec begaju posle godina dana, pa traze nove.

• 1 month later...

ne znam šta treba da se desi da gejovi uvedu linije ka španiji ,spaner kažu prevezao 30000 na beg-bcn pa imaju interesa ,ne znam mozemo li mi mali ljudi uticati nekako da se to ubrza.

Jedan Madrid ili Barsa bi nam legli samo tako, ne znam da li mozemo neku peticiju da pokrenemo  :hihi:, ima dosta ljudi koji bi leteli ka Spaniji...

Jedan Madrid ili Barsa bi nam legli samo tako, ne znam da li mozemo neku peticiju da pokrenemo  :hihi:, ima dosta ljudi koji bi leteli ka Spaniji...

:LOLLL:

gledam wizz iz bidimpešte 36eu ukupno povratna do madrida za početak juna,pa jos svakodnevni letovi.Oma bi kuco subotu na nedelju bukvalno taj jedan dan

gledam wizz iz bidimpešte 36eu ukupno povratna do madrida za početak juna,pa jos svakodnevni letovi.Oma bi kuco subotu na nedelju bukvalno taj jedan dan

Iskreno, ja bih danas otisao da ima iz Bg-a, otisao na rucak, pojeo neku kvalitetnu Quesadillu popio esspreso zapalio kuci  zvizhd...

Priča se da oni imaju plan da stave drugi avion u Beograd, čak i neko iz URS podupire za to poprilično, ali sad se opet sad javlja problem Jat Airwaysa, jer kako naši hoće da ga se reše što pre, moraju da mu nabace broj putnika što veći (šta vi mislite zbog čega su Jat karte uvek na promocijama), pa sad malo odugovlače sa Jatom, jer bi opet to donelo dodatnu konkurenciju, koju kad se prodaje nešto nam ne treba. Sačekajte da izbori prođu :)