Jump to content

Featured Replies

Posted

pozdrav svima,

jedno pitanjce...da li je neko bio na odmoru u Kladovu?

moze neki savet,kako se proveo i jos bolje kontakt od smestaja gde je odseo.

Hvala,pozdrav

Ja sam radio neku anketu skoro o turizmu u Kladovu i tada mi rekoše da nema privatnog smeštaja u opštini. U gradu postoji samo jedan hotel. Ali, možeš da noćiš u Tekiji ili u Donjem Milanovcu, tamo ima nekoliko domaćinstava koja pružaju usluge prenoćišta.

Odes u Tekiju i raspitas se ko izdaje kucu i iznajmis. Ili, bolje, ako mozes unapred da nadjes kontakt pa da odes na sigurno. Rekao bih da dosta ljudi tamo izdaje kuce i koliko se secam, bilo je jeftino.

• Author

@goranvu - ma video sam to,al ne mogu da verujem da je samo to u ponudi tamo,jer niceg vise nema na netu.

a i nije neki smestaj za tu lovu :)

Ja sam radio neku anketu skoro o turizmu u Kladovu i tada mi rekoše da nema privatnog smeštaja u opštini. U gradu postoji samo jedan hotel. Ali, možeš da noćiš u Tekiji ili u Donjem Milanovcu, tamo ima nekoliko domaćinstava koja pružaju usluge prenoćišta.

Изгледа да ти анкета није баш успела кад ниси сазнао да постоје два хотела :) Ал свеједно, у оба је ноћење око 3000.

U pravu si, sad sam pogledao anketu i stvarno postoje dva hotela :) Ali u svakom slučaju, u ovom jednom u kojem sam bio noćenje ne vredi ni upola manje od te cifre koju si naveo. A i zaboravih da napomenem da je anketa bila o seoskom turzmu :)