Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li neko moze da preporuci hostel u Sarajevo? da li imate iskustva sa boravkom van Istocnog Sarajeva?

na hostelworld-u nisam nasla nijedan hostel u I.Sarajevu, a videh npr. jedan u centru koji organizuje ''Sarajevo siege / war tour'', pa ne bih bas da naletim na neki takav ako kapirate sta zelim da kazem.. Hvala

A sto bi trebalo da bude problema ili cega vec ako se boravi van Istocnog Sarajeva? Gde ste to culi?

Ja sam bio sredinom jula u Sarajevu i nasao sam smestaj(apartman) na licu mesta na sred Bascarsije za 15e. Imas ih tu na Bascarsiji koliko oces. Verovatno su sada cene nize jer prolazi sezona ali tesko se tu u centru moze naci smestaj ispod nekih 13-14e. Ustvari, ne znam, posto sam ja uzimao samo na jednu noc.

Druga solucija je da odes u hostel City Center Sarajevo u ulici Saliha Hadzihuseinovica. Oni imaju vise vise vrsta smestaja(hosteli, sobe, apartmani) i uputice te u neki u zavisnosti od toga koliko si spreman da platis (medjutim, mislim da naplacuju neku bor.taksu od 1e po danu).

Ja sam isao kao backpacker tako da su mi ljudi sami prilazili i nudili smestaj. Medjutim, ti ljudi su bili jako cudni i plasili su me, a kad sam otisao sa jednim da vidim sobu za koju je trazio 12e, zgrozio sam se iako je na minut od Bascarsije...

• 1 year later...