Jump to content

Featured Replies

Posted

Klinci iz komsiluka su zapoceli akciju prikupljanja stare hartije sa plemenitim ciljem da jednom drugaru koji sam sa bakom zivi u podrumskom stanu susedne zgrade kupe patike za fudbal. Skupili su vec podosta toga i smestili u nasu podrumsku prostoriju, ali su sada shvatili da ne znaju gde se u Novom Sadu otkupljuje stara hartija. Zna li iko od vas? Ja znam da je nekada postojao papir servis koji se time bavio, ali mislim da je ta firma pukla jos sredinom devedesetih. Ako iko ima validnu informaciju molim vas javljajte.

Čitao sam ilegalčeve linkove ali ne skontah gde u novom sadu mogu da prodam papir. Ili bar gde mogu da ga odnesem da se reciklira?

Imam još jedno pitanje. Da li neko otkupljuje staklo u Novom Sadu, i kolika je cena?

Kazu na tom forumu sledece, ko je iz NS-a znace di je to ;)

Odmah pored kontrasta (gde prodaju one polovne automobile) otkupljuju stari papir i gvožđe, Old Gold.

Papir se plaća 4 dinara arhiva, 3 dinara stare novine, 2 dinara hartija.

Kod Jugoalata, otkup se plaća dinar više po kg, al nemam sačuvanu poruku sa imenom i brojem mobilnog, pa neka Mario postavi, njemu sam slao poruku.

pa onda

Ovde sam ja reciklirao.

Tacnije mala ulica pre kontrasta, prva kapija levo!

Na sajtu PS-a mi ne radi ona karta, tj. nema podataka za NS kada kliknem na njega (da li je samo kod mene problem ili im zaista to ne funkcionise, ne znam).. Ima tamo broj telefona, mislim da je u BGD-u, koga interesuje neka se raspita kod njih za NS ;)

Da li neko otkupljuje staklo u Novom Sadu

Ja sam svojevremeno tražio kome da uvalim neko silno staklo, i nisam našao nikog severno od Paraćina. Bilo je navodno neke reciklaže u Beogradu, pa nema više. Tako da bih na tvom mestu pobacao to staklo :102:.

• 1 month later...

A mozda bi mi sa foruma mogli da pomognemo klincima da kupe te patike?