Jump to content

Featured Replies

Drugar i ja ćemo verovatno krenuti na Zdravču džipom kako bismo mogli da se družimo sa Gocinom ekipom u subotu, a onda uveče produžavamo put Pirota da tražimo jedan vodopad na Staroj planini koji još niko do sada nije video, a za koji osnovano verujemo da je najveći (nije Dabidžin) ;)  U Pirotu skupljamo još jednog drugara koji to veče tamo ima koncert i glavno dešavanje (potraga za vodopadom) će biti u nedelju. Onda sledi kampovanje i vrlo verovatno ćemo se u Beograd vratiti u ponedeljak uveče.

Dakle, naša kombinacija je Zdravča + Stara planina za tri dana (produženi vikend). U principu nemamo ništa protiv da nam se još neko pridruži u ovome, mada je neophodan preduslov da imate dobro opremljeno terensko vozilo, jer je naše faktički popunjeno. Za one koji bi da idu u "standardnoj" kombinaciji koja podrazumeva samo Zdravču, odnosno jednodnevnu turu u subotu, autobuski prevoz iz Beograda je na raspolaganju.

• Author

Vratih se u otadžbinu i pristupu internetu.

Datum je fiksan. Vikend 15-16 X ko može- može, ko ne može neka organizuje nešto i nek zove kad bude mogao. Gde god da idemo planirajte.

Lokacija- Danas zovem domeve i raspitujem oko svestaja, cena i dostupnosti. Pitacu za Rudnik, Maljen i Cer. Sve je blizu i dostupno.

Ливадарење, драги мој Чи, ливадарење... дакле лагано, без умарања и без неког посебног циља  ;D

:dance:  :dance:  :dance:  :dance:  :dance:  :dance:

I am SOOOO there

Jovane, ako treba neka pomoc za organizaciju, znas ko je grom i batina  ;D

• Author

Рачунам да Марина иде, тако смо и датум одредили, део богатог културноуметничког програма је посвећен слављењу лика и дела драге нам Марине!

Немање циља је обвезно. Поседовање циља ливадарења је најстроже забрањено!

Планина је локација али не идемо на врх

Ljudi, blizi se datum... Se zna tacna destinacija? Da znam koliko goriva da sipam... :)

Ti ces verovatno morati da napunis isto kao i ja  :) a ostalo nije toliko bitno  :mah:

• Author

Putnici, prijatelji i Civitli,

Zvao sam i pitao sve domove iz predloga i uz konsultacije sa Bjutijem i Civitlijem doneo odluku da idemo na Boraniju u dom Sarena bukva.

Šarena Bukva je dom na planini Boraniji (kad je neko poslednji put spavao na Buraniji ::crazy:) http://www.panoramio.com/photo/57582028 u dom je dobro opremljen a cena je 300 dinara/noć za planinare.

Do doma se stiže iz dva moguća pravca.

Prvi način je doći do Malog Zvornika odnosno do odvajanja za Radaljsku banju pored koje prolaze svi busevi koji iz Novog Sada i Beograda idu za Bosnu. Odatle ima lokalnih buseva ili stopiranja do Radljske banje. Od banje pored jezera ima loš put direktno do doma 5,7km

Drugi put vodi preko Krupnja od koga se lako dolazi od Valjeva, Loznice ili Šapca. Od krupnja ima lokalnih buseva ka Stolici odakle je 6km do doma. Viamišelin kaže 150 km od Bg i 125 km od NS i 370 iz Niša.

Ideja je da se tamo stigne u Petak uveče (ko želi može i u subotu prepodne), celu subotu budemo tamo i u nedelju popodne nazad. U blizini pored jezera se nalazi nekakav vodopad, gomila šume, a naći ćemo neku livadu.

počinje prijavljivanje. Javljajte se na forumu da bi se znalo ko s kim i kada ide

Јован златоусти је реко своје!

Приде, мислим да би било добро и да се плакнемо у бањи у повратку.  zvizhd

• Author

Приде, мислим да би било добро и да се плакнемо у бањи у повратку.  zvizhd

Vaistinu će nam trebati da se zaperemo posle Boranije

Kao sto vec negde ranije napomenuh, ja bih iz NS a krenula u petak recimo oko tri popodne kolima, pa ko zeli i ko sme sa mnjom u kola neka se javi  :-\

Majo... ja sam sa tobom... posto nemam svoja kola... :D Doduse ako nateram Zlobicu da upali svoj auto onda eto nas iz Kikinde

;D

Lazare, molicu lepo jednu majcu za mene, velicina velika (nisam se, ne daj Boze, smanjila)  :hihi:

Ne bih da ubijam romantiku, ali čini mi se da je u pitanju Boranja, a ne Boranija...  :angel:

Lazare, molicu lepo jednu majcu za mene, velicina velika (nisam se, ne daj Boze, smanjila)  :hihi:

Već sam te uračunao u novu turu, niš' ne brini :)

Ne bih da ubijam romantiku, ali čini mi se da je u pitanju Boranja, a ne Boranija...  :angel:

E onda ništa!

• Author

Mi idemo na Boraniju!

Majo... ja sam sa tobom... posto nemam svoja kola... :D Doduse ako nateram Zlobicu da upali svoj auto onda eto nas iz Kikinde

;D

Draga Marina, vidi se da si ti jedina neobavestena o mom "letenju" kolima, ali rado cu te primiti u renovirana ista:)

Ako krenete Slobinim auticem iz Kekende idete preko Novog Sadapa ce da pravimo putnicku karavelu:)

Vladimire, mi jesmo kolege i ti znas da te ja volem i postujem ali u ovom slucaju niko te nist' nije pit'o.  :maddd:  :hihi:

Ako je Jovan reko da je Boranija onda nemoz' biti nista drugo  :hihi:

Bolje se ti spakuj i dodji da te vidimo  ;D

Vladimire, mi jesmo kolege i ti znas da te ja volem i postujem ali u ovom slucaju niko te nist' nije pit'o.  :maddd:   :hihi:

Ako je Jovan reko da je Boranija onda nemoz' biti nista drugo  :hihi:

Bolje se ti spakuj i dodji da te vidimo  ;D

Ko će bolje razumeti nagon za detaljnošću jednog matematičara od drugog matematičara :) Marina, imam želju i pokušaću, ali ne mogu još ništa da obećam :(

Можемо и да потпишемо петицију да се промени име у Боранија, јер је егзотичније и тиме бисмо дали дашак ветра у једра туризма Цера и Поцерине. ;D