Jump to content

Featured Replies

Hocu i ja da vidim Marinu! Ovaj, da idem na livadarenje!

Prijavljujem se da putujem sa ekipom iz Novog Sada, a ako nema mesta, meni odgovara i iz Beograda, ako se bilo ko organizuje...

Постоји варијанта да се крене у четвртак из Бг-а па да се кунта код мене на викендици. То отом потом, за сада ми делује да су ми пуна кола. :)

Moghu i Novosadjani da krenu  cetvrtak i kuntaju u vikendici ako ih prime:)

Кола попуњена, викендица попуњена... видимо се на Буранији :D

• Author

Kapacitet doma ja 24 kreveta. pored toga tu je i jos neka manja zgrada, gde je kapacitet 25 mesta ali nema grejanja. dom je opremljen svime, ima posteljine ciste, tople vode i grejanja.

bas ybog kapaciteta sam i rekao da se ljudi PRIJAVLJUJU

Dobro, pisi me onda za ovu zgradu sa grejanjem.

Nego, daj reci mi, jel ima posebno de se prijavljuje za livadarenje, a posebno za gledanje gdjice Sultane od Malezije? Ili imamo paket aranzman za sve? 

:P

• Author

Gledanje Malezanke je sastavni deo bogatog kulturnoumetniskog programa koji smo vam pripremili

Ako treba da se prijavljuje, ondak racunajte i mene... Takodje idem kolima. Ako neko oce... Ima mesta...

Ево још ко хоће, пошто и Баћаман (Дебели) иде на Ливадарење, а он сада живи у Јарку кроз који се свеједно пролази када се иде ка Церу, може у петак да дође до истог а он рече да има четири места у колима. Од Јарка до Крупња има око 100км.

Ако је неко заинтересован, нек се јави па ћу обавестити горенаведеног. До Јарка иду аутобуси одакле год.. дакле Нови Сад, Београд, цео регион Срема итд...

• Author

Da rezimiramo broj kola i ljudi

Iz Novog Sada ide Maja NS

Iz Beograda ide Beauty

Iz Jarka - Baćaman

Ko jos dolazi kolima? koliko gde ima mesta?

Ljudi koji bi eventualno išli a nemaju prevoz neka kontktiraju vozače što pre.

За сада из БГ-а, вероватно у четвртак, са мном иду Јован и Чивитли што значи да за сада имам 2 места у колима. Наравно ко хоће да иде у четвртак и ако уопште и ми идемо тада. Знаћемо у понедељак :)

Због Чивитлијевог талента за планирање  :fool: идемо у петак из БГ-а. ;D

Занимљиво... синоћ ме зове Чивитли и каже да ипак идемо у четвртак  ;D Извињавам се члановима на непријатностима везаним за Чивитлија  pijjj

Ahahhaha, nemoj Bjuti, jos ce neko pomisliti da je Chivitli neozbiljan  :hihi:

Имал нових вести, јел се зна ко иде ко не и када, да можемо да планирамо због места?

Још једном, извините због Чивитлија. :fool: