Jump to content

Featured Replies

Ja bih isla, ali iz Novog Sada nkome ne odgovara moje "polazno" vreme sto bi bilo najkasnije u 4 popodne da bismo tamo stigli za dana ako je moguce. Pa drugari Novosadjani, ako nekome ovo pase javljajte se inace ni ja necu paliti kola.

Da li ide neko iz Niša? Ja još nisam siguran. Ne zavisi sve od mene. Ili neko južnije od Niša ko prolazi ovde? 

• Author

Bjuti, Chivitli, Malezanka i ja krecemo u cetvrtak popodne ali se na Buraniju penjemo u petak. Ako zelite svi se mozemo naci negde pa zajdeno na planinu.

Ma ja dolazim, kako god, necete me se tako lako resiti ;) ako ne svojim kolima onda stopom. U petak popodne mi najvise pase , sto pre to bolje, u subotu ne bih nikako jer za jedno nocenje ne potezem ni do Beograda :D. Od saobracajke na ovamo me voznja malo vise psihicki izmori nego ranije, zato ne bih vozila po mraku (nadam se da ce me ovo uskoro proci posto obozavah da vozim po mraku) niti tu turu dva puta za dan i po.

Za "mene" su za sada zainteresovani dvoje njih tako da mi fali jos jedan.

M Il ćemo ti dati nekog, ili ćemo te dati nekom :)

ovo naravno necu da komentarisem, mada bih pukla po savovima :maddd:

Nego ljudi niko nista ne spominje za klopu. Pretpostavljam da u domu ima nekakva kuhinja u kojoj se nesto moze pripremati, neki bi sada pomislili na kuvano vino :pij: neki na vruc lebac :eat: . Prosli put smo imali nekakav plan sta bi trebalo poneti buduci da na Medvedniku nije bilo niceg u blizini doma gde bi se hrana mogla nabaviti. Ima li neko predlog za ovaj put?

Ja bih isla ili u petak popodne iz BG, videla sam da ima neku bus u 16:30, ili iz Novog Sada u subotu ujutro, sto ranije to bolje.... Ima li jos neko kome to vreme odgovara, da ne lutam sama do planinarskog doma???

A sto se tice hrane, ajde vi iskusniji predlozite sta bi trebalo poneti?

Баш разговарах са Златоустим око клопе... неки роштиљ ће пасти, а можда и суљпа. Ако је суљпа у питању за други дан или за недељу, предлажем да Стана води рачуна о томе, с обзиром да је он шах пасуља, као што је то доказао у пракси, на Влашкој планини. :kamp:

Meni se do sada prijavilo dvoje sa kojima krecem oko cetiri popodne iz NS-a. Mesta imamo najverovatnije za jos jednog (sitnijeg/sitniju) po mogucstvu :)

Osim njih sa sobom planiram poneti mnogima mrske zdrave jestive stvari, kao sto je grozdje, domaci hleb, med, pekmez od sljiva (za koji je diskutabilno koliko je zdrav), mozda lesnike ako stignem da ih iskrckam  i tome slicno. A moze bidne i malo zelene salate za Zlatoustog i Malezanku :D

I bez obzira od cega i kako ga pravili: Ura za pasulj!

• Author

Doslo na redi i dogovor oko najbitnijeg zivotnog pitanja - jela!

U domu imamo komplet kuhinju i sitne potrepstine, ima vode okolo je suma.

Rostilj je obaveza i konstanta. Ko zeli neka ponese za sebe sta zeli i za mene cevapa  :eat:

Takodje ja cu poneti pasulj koji cemo tamo zgotoviti da nam se nadje, pa ne bi bilo lose da prilozite neko rebro/kolenicu/slaninicu/sve od navedenog da ga obogatimo. Naravno, svaka druga ideja i inicijativa je dobrodosla.

Maja divno bi bilo da zamesis tvoj nadaleko cuveni hleb.

za ostalo ponesite sta zeliti ili imate... ionako cemo sve pojesti.

ako neko ima pitanja neka javi ili zove na 064 2660027

Ja nosim domacu iz Malezije... iz Kikinde... ma sve jedno...  :hihi:

nace se tu neka domaca kobasica, kolenica za pasulj...  :hihi:

Sad sam se setio da imam negde još malo medovače, može to u pasulj?

Posto se Zlatousti ili Mishelin malko zaracunao imamo jos bareb 25 km vise tamo i nazad, tako da bi nam cetvrti saputnik/saputnica bas "legli" :)

Nislije mogu vas pokupiti u Paracinu, ali jos ne znam ni kako idem, ni cime idem, ni skim idem  :D  to cu znati tek sutra uvece, pa ako ste zaintresovani cujemo se sutra uvece, imate moj br.  :mah:

Nislije mogu vas pokupiti u Paracinu, ali jos ne znam ni kako idem, ni cime idem, ni skim idem  :D  to cu znati tek sutra uvece, pa ako ste zaintresovani cujemo se sutra uvece, imate moj br.  :mah:

Saša, kada planiraš da ideš? Petak ili subota ujutru?

A kako da vas pronadjem na fejsbuku? Nova sam i jako mi je krivo sto sam tek sad saznala za ova okupljanja... Da li mozda ima nekog iz Novog Sada? Bilo bi super kada bi se nasao neko. :) Ne bih bas sama da idem prvi put.

• Author

A kako da vas pronadjem na fejsbuku? Nova sam i jako mi je krivo sto sam tek sad saznala za ova okupljanja... Da li mozda ima nekog iz Novog Sada? Bilo bi super kada bi se nasao neko. :) Ne bih bas sama da idem prvi put.

O Slaks, imas moj broj telefona na forumu, MajaNS ide kolima iz Novog Sada naravno, a traži saputnika pa joj se javi (ili meni)

I dobrodosla!

Trebalo bi sutra oko podneva krenuti iz Zajecara, zatim Paracin-Kragujevac-G.Milanovac-Ljig-Valjevo, pa ko je na tom putu, ili moze doci do tog puta, moze se prikljuciti. :mah:

Saša, hvala puno na ponudi, ali kako radim u petak do 3, 4 popodne, ja ispadam iz te kombinacije  :(

Mi idemo sa Viktorom kolima u subotu ujutro i rekao je da ima još jedno slobodno mesto, pa ako ti to odgovara - viči! :)

Evo prijavljujem se ja za to jedno slobodno mesto za subotu ujutro, ako sam dobro shvatila iz Novog Sada ... Osim sto mi je mileagainst rodjeni brat nemam drugu preporuku  :ang:

Već par dana gledam iz prikrajka, pa je sada kontam red da se javim... Bjuti je pomenuo Baćamana koji ide iz Jarka, eto ja ću sa njim u petak  :)