Jump to content

Featured Replies

Ми одосмо сада до Јарка, ако неком нешто затреба зовите на неки од наших бројева.

Сутра смо на Борањи у поподневним часовима  :)

Још једном, извињавам се због Чивитлија и његовог недоличног понашања  :fool:

Chivitli i ostali su stigli u dom na Boranji, te su mi naložili da svima koji dolaze prenesem sledeće...

"Autobus iz Beograda za Radalj će vas ostaviti kod raskrsnice. Treba da se javite na vreme, da se lada njiva spusti po vas ako je slobodna. To važi za sve koji dolaze autobusom. Nemojte zvati, samo pošaljite poruku na 064 337 14 34. Postoji i lokalni bus iz Malog Zvornika za Radaljsku Banju, ali vikendom ide retko. Dođite što ranije, da ne biste hodali kroz šumu po mraku."

Hvala putnicima na vrlo interesantnoj rođendanskoj zabavi!  ;D Ponovićemo i dogodine... u većem domu  ;)

A onom ko je pojeo Mukicino parče torte...  :maddd:

Draga Bokas, hvala tebi beskrajno na rodjendanskoj torti, a onaj ko je pojeo Mukicino parce moze samo da place za cokoladnim kockama kojima sam je nahranila :D

Ја бих само да се још једном извиним због Чивитлија  :fool:

Bokas verujući u tvoje napore da mi sačuvaš parče torte onaj ko ga je pojeo nadrljao je  :)

Hvala Maji na ublažavanju boli  :)

Kika tebi bi oprostila samo da si došao  :x

Bilo je lepo videti stare i upoznati neke nove ljudi koji su hteli da se uklope pa se preklopili, koji su uklopljeni došli, rasklopljeni otišli i tako je sve to bilo :D

Hvala putnicima na vrlo interesantnoj rođendanskoj zabavi!  ;D Ponovićemo i dogodine... u većem domu  ;)

ako ovo ponovimo dodjemo ti i poklone, nije fer, Marku Milica a tebi nista nono

Bilo je lepo videti stare i upoznati neke nove ljudi koji su hteli da se uklope pa se preklopili, koji su uklopljeni došli, rasklopljeni otišli i tako je sve to bilo :D

lol::

ja sebi ne mogi da oprostim sto nisam doso ti ce mi oprastas! ;-) Jbg ... visa sila!

Ua.

Evo da i ja, uvek od svih forumaša voljen i omiljen, kažem da mi je, uprkos svemu, bilo odlično flowers:: Sasvim sam svestan da niko ko je bio prisutan uopšte ne želi da vidi fotke, ali možda okačimo nešto... Drveće, livade, nebo, i tako to :)

E da, zapisničari kažu da je bilo oko 45 ljudi.

Sasvim sam svestan da niko ko je bio prisutan uopšte ne želi da vidi fotke, ali možda okačimo nešto... Drveće, livade, nebo, i tako to :)

Nije tacno, ja zelim da vidim sve fotke ;D

ja se izvinjavam i zbog Bjutija i zbog hipstera  :hihi:

drago mi je da sam vas sve videla...  clap.gif' alt=':clap:'>

Lazaru, majcu si zaboravio da mi das  :hihi:

Кренусмо у четвртак до Јарка па продужишмо у петак на Борању, а са нама беху и Султаија и Златоусти. :)

• 3 weeks later...