Jump to content

Featured Replies

100 evra jedan smer do Ljubljane, paaa... dok god je voz 70 povratna a bus nesto slicno tome, se ne isplati.

100 evra jedan smer do Ljubljane, paaa... dok god je voz 70 povratna a bus nesto slicno tome, se ne isplati.

Nemoj da me plasis, zar nije 50 povratna?

Pa jeste, sad svako ko ima palac moze da kaze meni se ne isplati da placam karte ni za voz/bus, jer mogu uvek da  :stop:

Fora je da ima sto vise opcija, pa neka svako odlucuje sta je NJEMU najbolje...

Pa jeste, sad svako ko ima palac moze da kaze meni se ne isplati da placam karte ni za voz/bus, jer mogu uvek da  :stop:

Fora je da ima sto vise opcija, pa neka svako odlucuje sta je NJEMU najbolje...

Ovaj Kompe se uvek nesto pravi pametan...

Ma jeste ako rezervises unapred i imas fiksiran datum kad ides/kad se vracas

Da, pogotovo jer putovanje avionom, busom i vozom traje slicno...

Ma jeste ako rezervises unapred i imas fiksiran datum kad ides/kad se vracas

Ajoj, to nisam znao. Dobro da mi rece...

• 5 months later...
  • Author

Adria otvara redovnu liniju Beograd-Torino kako pise na sajtu i upao je umesto CSA za Prag. S druge strane, na jednom od sajtova procitah da je prva relacija zapravo zatvoreni carter za Italijane iz Fijata a drugi let je kargo u pitanju. Ne znam koliko bi se kretala cena za obe relacije.  :? Koliko je tacno ne znam ali evo vesti pa procitajte. http://aerovesti.blogspot.com/2012/03/adria-airways-na-liniji-beograd-torino.html

Ovaj Kompe se uvek nesto pravi pametan...

Hehehe, pa kad nisam, moram da se pravim  smartass