Jump to content

Featured Replies

Posted

Na Taxim cu stici negde u ujutro oko 3 sata... Zna li neko mozda ima li neki prevoz u to vreme do Int Otogara? Ili kako bi bilo najbolje stici to autobuske?

Hvala unapred!

Uf, 3 sat usred noci, loso vreme.

Autobusi bi trebalo da polaze negde oko 5-6, neznam koji broj bese tacno ali ima O nakon broja, za Otogar (se nesto mi se vrti u glavi 83O, ali opet ti kazem nisam siguran).

E sad, sta ces da radis 2-3 sati u nijedno vreme, neznam. Da ides do barove i kafice mozda je resenje.

Moze i pesaka. jeste dobra tura ali polako. I kad vidis nesto da se otvara, svratis na caj.

• Author

U ponedeljak ujutro u 0:15 mi slece avion u Istanbulu. Planirak da krenem doma sto pre. Ne ceka mi se voz u 10 sati uvece. Pokusacu da se nekim ranim autobusom dovucem do sofije pa uz malo srece od tamo dalje... videcemo...

pozdrav svima...

Onda ti je najbolje da ne ides do Taksima nego spavaj na aerodromu pa kreni kad ustanes. Ako sleces na Ataturk ni ne isplati ti se da ides do grada, vec idi pravo na stanicu kad se otvori metro. Za Sofiju ne znam sta ima ujutru rano, osim Has-a koji krece valjda u 10 ili 11.